Ziaja Manuka Tree Purifying crema de zi pentru ten mixt si gras.


De produsele Ziaja cred ca ai tot auzit.Ai auzit ca sunt produse bune si destul de ieftine .Ziaja exista deja pe piata de 20 de ani. Fondatorul acestei marci poloneze a fost farmacistul Zenon Ziaja, care s-a hotarat sa fabrice produse cosmetice de calitate, benefice pentru piele si, totodata, accesibile tuturor femeilor.Cosmeticele Ziaja sunt bogate în ingrediente active naturale, cum ar fi, de exemplu laptele de capra, trandafirii, iasomia, castravetii, galbenelele, aloe, musetelul sau untul de cacao.Brand-ul Ziaja are in portofoliul sau o variata oferta de cosmetice pentru ten si corp, cum ar fi de exemplu cremele de zi si de noapte, preparatele pentru curatarea pielii, mastile regeneratoare si hidratante, preparatele impotriva ridurilor, laptele de corp sau gelurile de dus.
Eu sunt deja la al patru-lea produs Ziaja folosit.Deci daca sunt la numarul 4 inseamna ca sunt multumita de produse si inseamna ca le recomand cu incredere .
Am folosit deja un gel de dus cu aroma de Cola,au delicios, o crema antirid care e minunata dar si doua produse din aceiasi gama Manuka Tree mai exact.
Unul dintre ele este apa tonica iar cel de-al doilea este crema de zi pentru ten mixt si gras ,cea despre care iti voi vorbi astazi.Despre celelalte am scris deja,gasesti parera mea despre ele pe blog.
   Principalul ingredient al produselor din gama Manuka Tree Line este extractul din frunze de Manuka care este folosit pentru indepartarea problemelor tenului gras sau mixt, are proprietati antibacteriene, curata in profunzime tenul si elimina bacteriile care provoaca acnee.
Dupa cum bine se stie ( cine ma urmareste constant) am tenul gras si mai mereu cu imperfectiuni.Incerc mereu sa il tin sub control iar de fiecare data cand gasesc cate un produs minune sunt mega incantata.
De vreo jumatate de an folosesc  cele 2 produse iar treaba este minunata.Mai apare cate un monstrulet in zilele delicate , insa in rest ma pot mandri cu un ten destul de curat.
Crema se lauda cu faptul ca:

  1. - reduce punctele negre si imperfectiunile tenului
  2. - regleaza glandele sebacee
  3. - reduce efectul de ten gras si da un efect matifiant
  4. - hraneste tenul si calmeaza iritatiile
  5. - uniformizeaza nuanta tenului

Folosit zilnic, in combinatie cu apa tonica, am rezultatele asteptate! Pentru viitor trebuie sa imi iau si crema de noapte,pentru ca da este si crema de noapte. 


Ce poti sa mai vrei si altceva daca aceasta crema face exact ceea ce promite .
  

 
Este testata dermatologic si nu provoaca alergii.Are ph neutru si SPF 10 .
Cantitatea este de 50ml si este suficienta pentru o perioada buna de timp.Dupa cum ziceam eu folosesc crema de vreo jumatate de an ,doar ziua si inca mai am cam un sfert din produs.Pretul variaza insa eu pe aceasta am luat-o de pe Aoro si am dat vreo 25 de lei pe ea.Din ce am vazut eu se gasesti doar aici si inca intr-o farmacie sau doua,aici ma refer la mediul online.In magazinele fizice nu ma pot pronunta pentru ca nu stiu.La mine in oras nu se gasesc,dar am inteles ca ar fi.

Eu in momentul de fata nu am nimic sa ii reprosez si dupa cum ziceam si mai sus ma gandesc serios sa imi iau intreaga gama.Lotiune tonica mai am,pentru ca si ea se consuma foarte greu,dar trebuie sa imi mai iau o crema de zi si una de noapte.In combinatia de 3 cred ca va fi mult mai bine,nu ca pana acum nu ar fi fost.
In concluzie recomand produsele Ziaja si in special crema de zi pentru ten mixt si gras,persoanelor cu probleme ale tenului .Rau nu are ce sa faca,dupa cum ziceam sunt facute din produse naturale,sunt testate dermatologic si pretul e mic ,chiar nu e o pierdere mare daca prin absurd presupunem ca nu ti s-ar potrivi aceasta crema.Eu am zis o recumpar,de data asta in gama completa si ii ofer nota 10/10 . 

Etichete: , , ,