It's cold outside - Geaca army cu print camouflage

Uh a venit iarna , da bine la mine e iarna de prin octombrie dar iarna asta de acum e una geroasa cu multe grade cu minus.
Chiar si -18 deci trebuie sa ne imbracam corespunzator. Poate ma vei crede nebuna, insa un asemenea experiment l-am facut pe la sfarsitul lui noiembrie.La mine era un frig de numa ,ninsese chiar iar in Cluj m-am plimbat in bluza subtire si daca aveam tricou cu maneca scurta puteam sa il port si pe ala.Bine asta poate ca si veneam de la frig iar 20 de grade la noi e primavara veritabila.
In fine...cu gandul de afara am fost si cand mi-am comandat aceasta haina army .
Am analizat-o eu putin, am vazut ca trece de fund,ajunge pana aproape de genunchi,are gluga deci e perfecta pentru o iarna geroasa.
Da nu e tocmai una din cele mai groase geci pe care le am insa imi permit sa imi iau mai multe de dedesubt si atunci compensez.
Pe langa lungimea hainei mi-a mai placut si printul.
Nu stiu daca mai este sau nu camouflage in tendinte stiu ca prin toamna se purtau inca pantalonii cu acest tip de imprimeu.Oricum eu am fost mereu pe ideea ca porti ce iti place si ce iti sta bine .
Pe site se gaseste in doua variante de culori,una asa cum e a mea cu nuante de marouri dar si una cu nuante de verde ,kaki si alte derivate.
Mi-a placut mai mult asta si asa ca mi-am cumparat-o :) Am prins-o la reducere cu 41% si nu puteam rata .Marimea mi s-a potrivit, am urmarit masurile de pe site,mi-am luat o mica marja de eroare de cativa cm si nu am avut nici o problema .


Haina - click aici 










 Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram  Lookbook ♥  Pinterest


Etichete: ,