Empties - sau ce am mai terminat



Nu am mai făcut de mult o astfel de postare.Am adunat ceva produse și acum așa la sfârșit de an vedem c-o să iese .
Începem cu produse de make-up.
Paleta de farduri de la Deborah o aveam de foarte mult timp și m-am hotărât să o arunc.Nu o mai foloseam și chiar nu avea rost să o țin doar să fie la număr.Culorile sunt frumoase, pigmentante dar ... mai bine decât să fac vreo boală mai bine o arunc.
Lip glossul l-am primit din Spania, sincer nu am văzut să fie vreo firmă cunoscută de mine dar în schimb era foarte rezistentă culoarea. L-am aruncat totuși pentru rozul turbat care era ;)
LipBalm-ul l-am luat din Kaufland și așa cum l-am luat așa l-am și aruncat , pentru că era defect și nu am reușit să scot produsul.
Rujul de la Flormar (cel negru) am ținut mult la el să nu se termine  :) Avea o nuanta de corai foarte drăguță .Am uitat să verfic și numărul de pe ambalaj și le-am aruncat.Oricum produsul rezista bine pe buze și chiar l-aș recumpăra dacă aș avea de unde.Prețul oricum e unul foarte mic și mie oricum îmi plac produsele Flormar.
Lip Blam-ul Flormar l-am lăudat deja aici , un gust delicios de mar verde... și da abia aștept să testez și alte arome.
Rimelul Oriflame The One, mă chinuit de ceva vreme să ii fac un review dar lipsa timpului..... bla bla..
Oricum pot să îți zic că e un produs bun, care m-a surpins plăcut ,mi-am făcut stoc și am și oferit acum de sărbatori.Oferă volum și separă foarte frumos genele.Prețul e unul foarte bun, mai ales dacă îl mai găsești și la promoție .



Deodorantul Dove l-am descoperit acum ai bine de un an , să zicem și de atunci îl folosesc numai pe el, cel cu castravete îmi place cel mai mult.
Gelul intim de la avon îl folosesc și pe ăsta de foarte mult timp,curata bine și delicat.Nu am avut niciodată probleme și nici nu cred că voi avea.Prețul e in general undeva între 8 si 10lei.
Gelul de dus exfoliat Planet Spa ,mi-a plăcut de la prima utilizare. Miroase delicios dar si curăță foarte bine.Aveam impresia ca am un scrub cu miere si cafea.

Gelul de curatare Himalaya l-am folosit mult timp.La un moment dat mă plictisisem :) Cantitate generoasă de 200ml și am dat pânp in 15lei pe el.Curăță bine și nu agresează tenul chiar dacă e folosit zilnic.
Loțiunea antiacneică Elmiplant  ai văzut-o și o să o mai vezi, o folosesc din adolescență și nu mă pot despărții de ea.
Loțiunea micelara Ivatherm am primit-o cadou la o revistă,nu mai știu de la care, a fost prin vară.Sincer  nu m-a dat pe spate cum a curătat .Bine Garnier nu intra in discuție,dar momentan folosesc Balea și curăță mai bine decat Ivatherm, care e mult mai scumpă.Eu una nu o recomand și nici nu o voi recumpara.
Săpunul lichid de la Nivea mi-a plăcut foarte mult.Avea un miros atat de plăcut de miere,rămânea imprimat și pe maini și mi l-aș recumpara oricând.
Tubul cel mic este o cremă depilatoare facială de la Avon, sincer nu știu de ce mi-am luat-o și ce aș putea face cu ea.Nu folosesc produse de genul și în concluzie am lăsat-o să expire, apoi am aruncat-o.

Spray-ul pentru picioare de la Titania  ca și spray-ul de copr de la Avon le aveam de mult.Le-am folosit pe ambele pâna la un moment dat, pe timp de vară până le-am stricat sistemul de pulverizare.Spray-ul de picioare e bun, nu transpiri foarte rau de la el si are si un miros fresh perfect pentru vară. Spray-ul cu pepene l-am folosit tot asa pe timp de vară și mă mai răcoream când era foarte cald.
Dizolvant de unghii de la Farmasi îl folosesc deja de foarte multă vreme și îmi este nelipsit.Consum cam 2 sticluțe pe lună.

La capitolul fonduri de ten, am terminat câteva în ultimul timp.Am făcut abuz și apoi am încercat să mai termin din ele.Momentan sunt în aceiași fază.
Fondul de ten pentru corp de la Vichy l-am primit cadou, acoperă foarte bine și rezistă bine pe ten,da pe tenpentru că pe corp nu am avut ce acoperii și nici nu am avut probleme de nici un fel cu el.
Cc creamul e de pe un site chinezesc, e o crema colorată și cam atat ... a și intr-o cantitate infimă.
Fondul de ten The One de la Oriflame mi-a placut cum s-a comportat pe ten.Chiar si puțin rezistent la transfer.Nu încarcă tenul , acoperă bine și e și ieftin.După ce termin din mareeaa de sticluțe incepute clar îl voi recumpara.
Aceiași părere o am și despre Giordani Gold tot de la Oriflame. Un fond de ten bun, cu un finish foarte plăcut.Nu acoperă la fel ca și The One însă când nu am probleme cu tenul este perfect.
Merită recumpărat.
Fondul de ten de la Trendy pentru unele dintre voi poate părea un brand no name pentru altele un brand mai cunoscut,bine nu foarte cunoscut dar poate l-ai mai văzut prin magazine.
Ei bine eu nu am știut de el,dar 2 prietene mi l-au recomandat.Acoperire bună, nu lasă tenul încărcat ,rezistă mult pe ten și e și foarte ieftin,până în 30de lei.Daa il recomand daca ai probleme cu tenul aa dar și ten gras,altfel întâmpeni probleme cu cojițele.
La capitolul oje nu mă mai lungesc pentru că am făcut-o deja mai sus...
S-au uscat , le-am aruncat prea multe nu pot spune.. Ojele SallyHansen foarte bune, putin cam scumpicele dar sunt tratamente și merită bănuții. Un review mai amănunțit găsești și aici

Ochelarii i-am cumpărat de pe net, nu mi-au plăcut așa că am decis să mă despart de ei , mai ales că niciodată nu îi va purta nimeni.

Și acestea fiind spuse , cam acestea au fost printre ultimele produse terminate.Unele mai bune altele mai rele,unele vor mai fi recumpărate altele nu.
Tu ce produse îmi recomanzi sau ce produse mă sfătuiești să nu încerc ?

Etichete: , , , ,