Cadouri perfecte pentru femeile dragi din viata ta

Secretele de frumusete ale femeilor stau intotdeauna in detalii. Mici sau mari, evidente sau discret scoase la iveala, detaliile fac intotdeauna diferenta, fara a conta daca ne referim la tinuta, make-up sau coafuri. O femeie frumoasa este o femeie ingrijita „din cap pana-n picioare”, o femeie care se respecta pe sine si care are grija de exteriorul si interiorul ei in aceeasi masura.
In perioada sarbatorilor, femeile vor sa arate cat mai bine. Merg la sala, investesc in rochii elegante pentru noaptea dintre ani sau isi schimba nuanta parului pentru ca impactul sa fie cat mai mare si aprecierea celorlalti pe masura. Ce te faci insa cand ai o lista lunga cu femeile dragi carora trebuie sa le faci cadouri? Secretul este unul simplu: mizeaza pe faptul ca oricine isi doreste un aspect impecabil de sarbatori si opteaza pentru produse de ingrijire pentru fiecare in parte. Astfel, poti alege cadoul ideal pentru mama, sora, bunica sau cea mai buna prietena si cu siguranta le vei impresiona pe fiecare dintre ele.
Iata cateva idei de succes pentru un cadou perfect
1.Hidratare – pentru cea mai buna prietena
O piele ingrijita si hidratata este intotdeauna o piele sanatoasa, care radiaza. Daca vrei sa oferi un dar potrivit, poti sa alegi Setul cadou cu unt de Shea, hidratant si parfumat, la doar 99 lei, pentru ca tu sa aduci zambete pe chipul celor dragi. Este cadoul ideal pentru sora mai mica sau cea mai buna prietena, pentru ca ofera o ingrijire delicata si o curatare perfecta, datorita untului de Shea care invaluie corpul intr-o imbratisare catifelata. Setul contine gel de dus, crema de maini si unt de corp, toate avand la baza untul de Shea, cunoscut deja pentru proprietatile sale extraordinare. „Orice femeie ar trebui sa stie ca frumusetea porneste din interior. O minte deschisa, sport si o piele sanatoasa inseamna reteta de succes pentru o femeie activa si frumoasa. Orice procedeu de infrumusetare incepe intotdeauna cu o foarte buna curatare, astfel ca gelul de dus de pe BottegaVerde.ro este alegerea ideala, deoarece ofera o curatare in profunzime a pielii si hidrateaza datorita texturii sale cremoase si parfumate”, spune Andreea Has, make-up artist BottegaVerde.ro.
O buna hidratare asigura o aparitie de senzatie, asa ca o piele descuamata sau rosiatica, nu este chiar un vis frumos”, spune Andreea. BottegaVerde.ro iti propune crema de maini si untul de corp cu extract de shea, care vor hidrata si vor oferi pielii o senzatie de catifelare si un parfum de exceptie. Datorita texturii cremoase, dar si a untului de shea, setul este un tratament hranitor, deosebit, indicat pentru a curata, inmuia pielea uscata si pentru a hidrata mainile si corpul.

2.Mama - frumusete infinita
Mama este femeia care se pozitioneaza intotdeauna pe locul 2, pentru ca tu sa ai cele mai frumoase rochii, genti, produse de ingrijire a parului si a tenului. Profita de sarbatorile ce „bat la usa” si inverseaza putin rolurile. Ofera-i mamei tale un cadou pe masura de pe BottegaVerde.ro. Poti alege Pachetul special Craciun cu Ginseng, 108 lei, pentru ca cea mai importanta persoana din viata ta sa se bucure de produse cosmetice hidratante, emoliente si restructurante.
Firul de par are intotdeauna nevoie de o ingrijire atenta, de aceea iti recomand pachetul cu Ginseng ce contine sampon cu extract de Ginseng ideal pentru un par deteriorat, lipsit de vitalitate, balsam crema cu extract de Ginseng care vitalizeaza parul subtire si deteriorat precum si gelul de dus cu ulei de masline perfect pentru o piele moale si hidratata”, spune Andreea Has, make-up artist BottegaVerde.ro.
Este adevarat ca frumusetea nu „sta” in coafura pe care o ai, make-up-ul corect realizat sau in rochia pe care o porti. De sarbatori insa, orice femeie „are voie” sa „ajute” frumusetea naturala si sa puna accent pe ea. Astfel, pachetul cu Ginseng este varianta ideala, datorita produselor de hidratare pe care le contine, dar si datorita rimelului pentru alungire cu proteine de matase si vitamina E si a creionului de ochi contur intens cu vitamina E. Ofera-i mamei tale sarbatori de neuitat, alegand pentru ea Pachetul cu Ginseng de pe BottegaVderde.ro. Pentru cumparaturi in valoare de minim 99 de lei, transportul estegratuit. In plus, la fiecare comanda, indiferent de suma, primesti un cadou din partea BottegaVerde.ro.

3.Riduri – doar in cartile de povesti cu bunici.
De sarbatori, nu ar trebui sa uiti nici de cele mai rabdatoare, poate, femei din viata ta: bunicile. Cum frumusetea nu are varsta, si bunicile ar trebui sa se bucure de o piele hidratata si luminoasa, mai ales in preajma sarbatorilor.
Surprinde-ti bunica si ofera-i Setul Straordinaria – tratament pentru fata antirid si hidratant, cu maxnolia, complex de 2 uleiuri, Aquaphyline si acid hialuronic, la doar 167 lei. „Dupa o anumita varsta, tenul are nevoie de o ingrijire speciala”, spune Andreea Has, make-up artist BottegaVerde.ro.
Tratamentul pentru fata Straordinaria contine ingrediente 100% active precum complexul de ulei de argan si ulei de migdale dulci, Argireline pentru „umplerea” ridurilor, acid hialuronic pentru o super –hidratare si vitamina E. Reda-i bunicii tale frumusetea de altadata si ofera-i sarbatori de neuitat, rasfatand-o cu produsele destinate tenului matur, predispus la imbatranire.
Pentru femei, varsta ar trebui sa fie doar un numar, nu un impediment catre o viata frumoasa si un ten sanatos.

Campania ,,Frumusetea este in tine” si-a imbracat straiele de sarbatoare cu o noua ilustratie pentru luna Decembrie. In lumina sarbatorilor, Liliana Arnaut, ilustratoarea din spatele campaniei, care deseneaza luna de luna mesajele inspirationale, a creat pentru luna decembrie magia cadourilor ilustrata in imagini. Intra si tu in Campania „Frumusetea este in tine” si implica-te activ in grija manifestata pentru natura! Poti dona 5 sau 25 de lei si vei putea ajuta natura, investind in padurile Romaniei prin proiectul Padurea Copiilor si vei primi un magnet sau o sacosa, ambele personalizate cu mesaje motivationale.

Si nu uita, frumusetea este in tine!

Etichete: