Top 5 sfaturi de shopping pentru Black Friday

Fiecare Black Friday este o ocazie unica de a-ti achizitiona produsele pe care le vanai de mult timp si pe care le-ai fi dorit la un pret mai accesibil. Chiar daca este o zi aglomerata si agitata, Black Friday ofera o oportunitate extraordinara de a face economii atunci cand vine vorba de cumparaturile pentru sarbatori.
BottegaVerde.ro, magazinul online ce comercializeaza produsele naturale numarul 1 in Italia, organizeaza anul acesta doua runde de reduceri de Black Friday, de pana la -80%, in doua week-end-uri consecutive, 18-20 noiembrie si 25-27 noiembrie, la sute de produse cosmetice naturale si seturi cadou. In plus beneficiezi de transport gratuit la cumparaturi de peste 99 lei, cadou garantat pentru orice comanda, precum si livrare rapida.
Iata cateva  sfaturi despre cum trebuie sa te pregatesti pentru cumparaturile de Black Friday astfel incat sa faci cele mai bune alegeri si sa te asiguri ca prinzi reducerile.
1.Cerceteaza piata!
Petrece timp in magazinul online, www.bottegaverde.ro, pentru a cerceta ofertele promotionale existente, astfel incat sa stii la ce sa te astepti si sa fii pregatit in marea zi a cumparaturilor. Iti pot indica  sa faci asta din timp, pentru a vedea produsele care au deja o reducere si care, de Black Friday, vor primi una suplimentara, urmand ca tu sa achizitionezi produsul la un pret minim.
2.Fa-ti o lista!
Pentru a evita sa fii prinsa in agitatia vanzarilor si ofertelor, fa-ti o lista cu produsele de care ai nevoie pentru a merge direct la ele in ziua reducerilor. Poti beneficia de o astfel de lista creand un cont si adaugand produsele in Wishlist. Acest lucru te va ajuta sa ramai ordonata si sa nu risti sa te avanti haotic si indecis pe site, fara a sti ce cauti de fapt si sfarsind prin a alege produse nepotrivite. Lista poate cuprinde atat produsele pe care ti le doresti, cat si cele pe care te-ai gandit sa le faci cadou. Acum este perioada perfecta pentru a-ti face cumparaturile inainte de sarbatori.
3.Verifica nuantele si aromele potrivite
Ai urmarit produsele care te intereseaza, ti-ai facut lista pentru a nu fi luata prin surprindere, dar a mai ramas insa un singur pas: verifica nuanta sau aroma. Chiar daca produsul este pe placul tau, verifica daca exista nuanta si/sau aroma pe care ti-o doresti. Nu poti cumpara un produs nepotrivit, doar pentru ca se afla la reduceri, pentru ca risti sa nu il folosesti. In locul acestuia poti sa cauti acele produse care sunt pentru tine si sa realizezi astfel cumparaturi inteligente.
4.Fii pe pozitii inainte de start!
Multe magazine ofera cadouri si promotii speciale inainte de a se da startul reducerilor de Black Friday. De aceea, inarmeaza-te cu rabdare si stai in fata laptopului cu cateva ore inainte de marele start.
5.Fii in ton de Black Friday cu Black Vanilla!

Bucura-te de toate ofertele din gama vanilie neagra de ingrijire a corpului si fetei pentru femei (gel de dus, crema de corp, unt de corp, ulei de corp, crema de maini si balsam de buze) si produse pentru casa (parfum de camera si lumanari parfumate), pe care BottegaVerde.ro ti le pune la dispozitie. De asemenea, iti poti anunta si prietenele, pentru a avea parte impreuna de o sesiune de shopping in online.
Pentru ca sezonul rece ne indeamna sa ne delectam cu produse dulci si nuante calde, BottegaVerde.ro a lansat noua gama de produse de ingrijire cu vanilie neagra, o aroma incantatoare care aduce magia si caldura Craciunului mai aproape de noi.
Iti poti incepe dimineata cu un dus caldut alaturi de gelul de dus cu extact de vanilie neagra, a carui consistenta catifelata iti va rasfata pielea si ti-o va invalui intr-un parfum delicios. Produsul este o creatie speciala in care s-a adunat toata senzualitatea vaniliei negre si dulceata extractelor de fructe si flori. Pret 19 Lei, reducere (41%).
Urmatorul pas in ritualul de rasfat il reprezinta aplicarea cremei de corp. Extractul de vanilie neagra iti inmiresmeaza trupul, iar untul de shea iti hraneste pielea cu proprietatile sale hidratante si nutritive, pentru ca tu sa ai parte de cea mai catifelata atingere. Pret 38 Lei (reducere 41%).
Balsamul de buze cu aroma de vanilie neagra este un alt element esential pe care trebuie sa il ai in permanenta la tine, oriunde ai merge, indiferent de anotimp. Balsamul cu textura sa cremoasa iti hidrateaza delicat buzele, lasandu-le moi si catifelate. Pret 22 Lei (reducere 47%).
Incanta-ti simturile cu aceasta aroma irezistibil de delicioasa de vanilie neagra. Ofera-le si celor dragi ocazia de a se bucura de aceeasi aroma, cu difuzorul de parfum de camera, care va introduce toata familia in atmosfera placuta de sarbatori.
Nu uita ca BottegaVerde.ro sustine cumparaturile responsabile, de aceea in fiecare luna iti prezinta campania „Frumusetea este in tine”, cu mesaje motivationale create de ilustratoarea Liliana Arnaut. Astfel poti dona 5 sau 25 lei pentru care primesti un magnet sau o sacosa cu mesajul lunii, toti banii mergand catre proiectul Padurea Copiilor prin care se reimpaduresc zonele degradate din sudul Romaniei.
Eu am facut-o deja si te invit si pe tine sa sustii aceasta cauza. 
Informatii suplimentare pe www.bottegaverde.ro si pe pagina de Facebook.