Review - Tus de ochi The One by Oriflame

Pana nu demult pentru machiajul ochilor am preferat creionu dermatograf .Printre preferatele mele se afla cele de la Ada,ieftine si foarte bune.
In ultimul timp insa am decis sa "ma las" de creioane si sa trec pe tusuri :) 
Bine am mai folosit si in trecut insa stii si tu cu tusul e putin mai complicat.Linia trebuie trasata drept,nu trebuie tremurat sau mai stiu eu ce,pentru ca se observa imediat.Cu creionul e mult mai usor si nu e atat de grav daca te duci putin mai sus sau nu e linia perfect dreapta.Am mai incercat tusuri insa cele cu pensula  si era destul de nasol,dar incet incet le-am descoperit pe cele tip carioca.





Am 4 sau 5 si cu toate ma inteleg bine,nu am probleme, inca nu s-a uscat,tocit varful deci  e chiar super.Am avut in trecut unul de la Mua si la o perioada de timp s-a uscat si tocit si  de asta l-am analizat putin mai atenta si pe cel de la Oriflame.

Ce spun ei :
"Tuş lichid şi rezistent pentru pleoape, cu aplicator fin din pâslă. Asigură continuitate în realizarea unor linii precise*. Pigmenţi de intensitate mare, pentru definire dramatică. Testat oftalmologic. Poate fi ulitizat şi de către purtătoarele lentilelor de contact."


Ce spun eu : 
Trebuie sa mentionez ca acesta m-a surprins placut,este rezistent la transfer adica nu se ia pe ploapa superioara.Cred ca ai patit si tu sa  te trezesti cu dungi si dungulite
Daca il aplic pe pleoapa si mai apoi uit ca l-am aplicat,si din neatentie dau cu mana peste el,pot sta fara griji,nu se reduce din intensitate,insa codita se sterge.

La demachiat e putin mai complicat, cu apa micelara de la Yves Rocher pe care o folosesc momentan trebuie sa insist putin.In schimb daca folosesc bifazicul de la Balea se demachiaza mult mai usor.
Este foarte pigmentat si rezista foarte bine pe ploape chiar daca nu folosesc o baza si cu toate ca am tenul si pleoapa uleioasa.
Se gaseste in 4 variante Black,Brown,Blue si Grey.


Avand deja 3 tusuri pe negru am zis sa incerc unul si pe albastru.Asa dar am ales Blue.
Pretul de catalog fara reducere este de 32.9 dar in catalog se poate gasi si la diferite oferte.
Eu l-am luat cu vreo 15 lei si pana acum l-am tot folosit.Lucrez in jur de 14-15 ore pe zi si de aceea am nevoie de un machiaj rezistent.Acest tus chiar isi merita banii pentru ca face ceea ce promite.


Il recomand si ii ofer nota 9,5 /10 .
Tu l-ai incercat ?Folosesti tusuri de ochi ?

Etichete: , , ,