Reduceri de Black Friday

Nebunie mare cu Black Friday asta...Se tot zvoneste ca au marit preturile inainte si apoi au facut o mai mare sau mai mica reducere .Nu stiu ce sa cred, imi plac reducerile dar pe mine nu ma incanta procentul  de reducere ci ma intereseaza suma,sa fie un pret bun pentru bugetul meu.
Am tot dat tarcoale magazinelor online si am tot vazut reduceri peste tot.
Am un wislist destul de mare si nu stiu daca are rost sa iti zic pentru ca s-ar putea sa nu mai termin articolul seara asta :)

Totusi am vazut reduceri bune la incaltaminte la Montishoes .Aici  gasesti incaltaminte de piele,iar acum cu reducerile astea preturile sunt chiar bune.Aceste cizme spre exemplu sunt reduse de la 530 la 325 de lei.O super reducere si un super pret .

Reduceri de 30% la toate produsele sunt si pe Kalapod.ro.Preturile oricum sunt mici in general,iar acum  e chiar accesibil pentru toate buzunarele .

Ghete super imblanite dar si foarte dragute si comode zic eu, la doar 67de lei.Un chilipir.

Incaltaminte de la Depurtat.ro nu am cumparat pana acum,dar am vazut ca si ei au ceva reduceri de BlackFriday.Sincer din ce m-am uitat ,reduceri foarte mari nu am vazut,insa eu zic sa dai un ochi poate gasesti ceva ce iti place si totusi profiti de reduceri.

Wow cat sunt de dragute, pretul  e pana intr-o suta de lei.Dar se merita , mie imi plac mult, oiate profit de reducere .


De pe Elefant.ro mereu am evitat sa cumpar pentru ca eu aveam impresia ca acolo e cel mai scump.Acum cu Black friday-ul asta l-am descoperit mai bime si am ramas chiar uimita.Am dat doar un ochi la categoria cosmetice si am gasit rimel cu 7lei,rimel colorstay de la Revlon cu
27de lei,pudra Stay matte tot vreo 6-7 lei.
Preturile sunt foarte mici si bune, chiar il recomand. O simpla rasfoira si deja am un nou wishlist.Uf vreau un ciocan sa fac niste bani, sa imi ajunga pentru toate care mi le doresc.

Iar daca esti in cautare de electrocasnice , electrice etc etc poti incerca si Cel.ro . Da poate vei zice ca exista emag pentru asta,si eu fac cumparaturi de ani de zile de la ei, insa dupa cum ziceam si la inceputul articolului ei mai umbla si cu magarii.Nu vreau sa acuz pe nimeni insa unele produse nu sunt chiar f reduse,La cel.ro am vazut reduceri de 20-30 sau chiar 50%,reduceri de peste 1400 de lei.
Am si la capitolul acesta o multime de produse pe care le vreau, trebuie sa ma hotarasc ce ramane de cumparat din multitudinea de produse.

Si pe final, pentru ca eu am un copil,  recomand si Noriel dar si Piticlic.ro .Sunt doua site-uri unde puteti scapa de mare dilema ce si de unde ii cumpar copilului cadoul de craciun .

Eu deja am primit lista pentru Mos si deci testez terenul si caut unde e mai ieftin.Copilul mi-a spus ca a vazut cateva chestii laNoriel deci trebuie sa ma conformez.Reducerile sunt pana la 70 % deci nu imi mai itrebuie decat multa rabdare sa hoinaresc magazinele online.


Cam acestea sunt magazinele online care beneficiaza de reducerile  din week-endul acesta dar si cel viitor.Bine ele sunt mult mai multe dar eu am incercat sa le grupez pe fiecare dupa necesitatile mele.
Tu ce alte magazine online ai mai descoperit  cu reduceri frumoase? 




Etichete: ,