Descoperă noile orizonturi ale gustului cu ediția limitată Davidoff Café Création Supérieure Horizon


Descoperă noile orizonturi ale gustului cu ediția limitată Davidoff Café Création Supérieure Horizon

Pana acum sa zicem doi ani, nici nu puteam gura pe cafea,sau hai sa nu exageram beam cafea la sarbatori :)) Am inceput incet incet cu ciocolata calda,3in 1 si apoi totul s-a transformat in cafea.Acum nu pot sa nu beau cafea, iar pe zi beau undeva la 500ml.O fi mult o fi putin,dar  beau una dimineata si inca una in jurul oreloe 14-15 .Mda...cere organismul si am ajuns o "cafengioaica"  :)) Mai am fete pasionate si iubitoare de cafea?
Ei bine pentru voi am un articol mai special astazi .

Davidoff Café continuă tradiția lansării edițiilor limitate în perioada sărbătorilor de iarnă, anunțând o nouă capodoperă în materie de cafea: Davidoff Café Création Supérieure Horizon. De această dată, maeștrii Davidoff ne propun un amestec al celor mai fine boabe de cafea Arabica din regiuni de creştere exclusiviste, Brazilia și Africa de Est, provocând iubitorii de cafea într-o aventură senzorială de neuitat. Création Supérieure Horizon este o cafea dedicată celor mai rafinate simțuri, dar și celor care sunt pregătiți să descopere noile orizonturi ale gustului. Procesul de prăjire individuală a fiecărui sortiment de cafea în parte creează o aromă extraordinară, cu un gust deplin, întregit cu note ușor acide.

„Having a taste for quality is having a taste for life” este citatul care l-a definit pe Zino Davidoff și încă însumează caracterul luxuriant și lipsit de compromisuri caracteristic întregului brand. Cu un design sofisticat și inovator, ambalajul Davidoff Café Création Supérieure
Horizon completează prin eleganță și exclusivism gustul cafelei 100% Arabica și o transformă în cadoul ideal pentru persoanele dragi, iubitoare de cafea.


Gama de lux este disponibilă în două variante: cafea instant într-o cutie exclusivistă metalică de 100 de grame sau cafea prăjită și măcinată într-un ambalaj de 250 de grame. Cele două varietăți Création Supérieure Horizon vor putea fi savurate pentru scurt timp, în limita stocului disponibil, începând cu luna noiembrie în cele mai importante magazine din țară.

Mai multe detalii despre Davidoff Café Création Supérieure Horizon puteți 
găsi pe: http://www.zinodavidoff.com sau pe pagina de Facebook a brandului www.facebok.com/ZinoDavidoffCafe.

Etichete: