marți, 8 noiembrie 2016

Descoperă noile orizonturi ale gustului cu ediția limitată Davidoff Café Création Supérieure Horizon


Descoperă noile orizonturi ale gustului cu ediția limitată Davidoff Café Création Supérieure Horizon

Pana acum sa zicem doi ani, nici nu puteam gura pe cafea,sau hai sa nu exageram beam cafea la sarbatori :)) Am inceput incet incet cu ciocolata calda,3in 1 si apoi totul s-a transformat in cafea.Acum nu pot sa nu beau cafea, iar pe zi beau undeva la 500ml.O fi mult o fi putin,dar  beau una dimineata si inca una in jurul oreloe 14-15 .Mda...cere organismul si am ajuns o "cafengioaica"  :)) Mai am fete pasionate si iubitoare de cafea?
Ei bine pentru voi am un articol mai special astazi .

Davidoff Café continuă tradiția lansării edițiilor limitate în perioada sărbătorilor de iarnă, anunțând o nouă capodoperă în materie de cafea: Davidoff Café Création Supérieure Horizon. De această dată, maeștrii Davidoff ne propun un amestec al celor mai fine boabe de cafea Arabica din regiuni de creştere exclusiviste, Brazilia și Africa de Est, provocând iubitorii de cafea într-o aventură senzorială de neuitat. Création Supérieure Horizon este o cafea dedicată celor mai rafinate simțuri, dar și celor care sunt pregătiți să descopere noile orizonturi ale gustului. Procesul de prăjire individuală a fiecărui sortiment de cafea în parte creează o aromă extraordinară, cu un gust deplin, întregit cu note ușor acide.

„Having a taste for quality is having a taste for life” este citatul care l-a definit pe Zino Davidoff și încă însumează caracterul luxuriant și lipsit de compromisuri caracteristic întregului brand. Cu un design sofisticat și inovator, ambalajul Davidoff Café Création Supérieure
Horizon completează prin eleganță și exclusivism gustul cafelei 100% Arabica și o transformă în cadoul ideal pentru persoanele dragi, iubitoare de cafea.


Gama de lux este disponibilă în două variante: cafea instant într-o cutie exclusivistă metalică de 100 de grame sau cafea prăjită și măcinată într-un ambalaj de 250 de grame. Cele două varietăți Création Supérieure Horizon vor putea fi savurate pentru scurt timp, în limita stocului disponibil, începând cu luna noiembrie în cele mai importante magazine din țară.

Mai multe detalii despre Davidoff Café Création Supérieure Horizon puteți 
găsi pe: http://www.zinodavidoff.com sau pe pagina de Facebook a brandului www.facebok.com/ZinoDavidoffCafe.

Share:

8 comentarii:

 1. Sunt o mare consumatoare de cafea. Daca nu bea cafea dimineata incepe sa ma doara capul, deci sunt dependenta de cafea.

  RăspundețiȘtergere
 2. Cafeaua Davidoff este una dintre preferatele mele si da, o consider cea mai buna dintre toate!

  RăspundețiȘtergere
 3. iubesc cafea si mi-ar place sa incerc acest nou sortiment

  RăspundețiȘtergere
 4. In fiecare dimineata imi incep ziua cu o cafea dar Davidoff nu am baut, i-am tot dat tarcoale de cateva ori dar era cineva la raft acolo si mi-a zis sa fac pasi pe covoras ca nu-s de nasul ei :)) Poate imi voi face curaj vreodata sa bag mana mai adanc in buzunar

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Intradevar e mai scumpa aceasta cafea, nu am baut nici eu pana acum dar am auzit doar lucruri bune despre ea...vb ta poate am sa bag si eu mana mai adanc in buzunar si sa imi iau macar un pachet

   Ștergere
 5. Foarte interesant ;mai ales ca Tchibo este unul dintre sortimentele mele favorite .

  RăspundețiȘtergere