Sapun pentru igiena intima cu lapte de bumbac si colagen vegetal -Bottega verde

Hello hello !
Sa incepem saptamana cu bine 
Igiena intima e o tema foarte delicata, încit multivsi multe incearca sa evite un asemenea subiect. Astfel, tacerea poate avea urmari grave asupra organismului.
Femeile au nevoie de o igiena zilnică ca urmare a formei organelor genitale si a fiziologiei lor
Asa dar cand vine vorba de igiena intima mereu caut tot ce e mai bun pentru mine si corpul meu.Zona este una foarte sensibil,unde se pot forma diferite infectii asa ca trebuie mereu avut grija ce produse folosesti. 

Femeile obsedate de curatenie in zona genitala tind sa se spele foarte des si sa foloseasca o multime de produse cosmetice care de fapt, le fac mai mult rau decat bine. Aceste produse, mai ales folosite des, distrug flora vaginala si faciliteaza astfel aparitia infectiilor.rodusele destinate igienei intime trebuie sa nu contina substante agresive si trebuie sa aiba un Ph neutru.
Avand in vedere toate aceste aspecte si stiind ca pe Bottega Verde gasesc produse bio, am vrut sa incerc si acest  Sapun pentru igiena intima cu lapte de bumbac si colagen vegetal .

Acesta este  un sapun cu PH fiziologic delicat, formula foarte bine tolerata pentru igiena zonelor intime. Imbunatatita cu lapte de bumbac si colagen vegetal, perfect pentru igiena zilnica, confera confort pentru prevenirea senzatiei de disconfort. Pafumul delicat da un sentiment de confort, de bunastare si prospetime de lunga durata. E un sapun cu PH fiziologic delicat, formula foarte bine tolerata pentru igiena zonelor intime.
Este destinta tuturor tipurilor de piele iar eu il recomand  si pentru barbati.De fapt nu doar eu ci si sotul meu.L-a incercat si el de cateva ori si s-a declarat multumit.
Mirosul este unu proaspat, a curat si mosc .Moscul e una din aromele mele preferate deci clar recomand :) 
Nu face foarte multa spuma dar curata foarte bine si lasa o piele placuta la atingere .
Culoarea produsului e de un alb laptos,putin lichid, dar nu-i problema pentru ca sistemul de dozare este unul bun.
Pompita e de bun augur si ma ajuta sa imii dozez atat cat am nevoie, de cele mai multe ori doua sau trei pompite.

Recipientul e dintr-un plastic destul de dur si are 200ml.E mic si gras  :)) dar nu ma deranjeaza.Nu incape pe nici o polita din baie ca e prea voluminos dar nu-i problema ca il tin pe marginea cazii de baie.
Valabilitatea e de 12luni de la deschiderea recipientului,dar clar daca il folosesti zilnic nu apuca :) 
Pretul e de 31 de lei , un pret bun raportat calitate/cantitate. 
Eu una sunt mutumita de el si il recomand mai departe, eu sunt mai sensibila,dar daca eu nu am patit nimic nici tu nu cred ca ai ce sa patesti avand in vedere ca acest sapun pentru igiena intima cu lapte de bumbac si colagen vegetal  este un produs bio made in Italia.


Si pentru ca se incadreaza tot in categoria de igiena, vreau sa iti arat si acest sapun cu extract de struguri.Pe acesta l-am primt cadou la comanda aplicata pe site .
Pretul e de 13 lei, redus de la 19.
Aroma: Note de varf: lamaie, acorduri proaspete de struguri rosii, piersica; Note de mijloc: marine, petale de iasomie, mosc alb; Note de baza: ambra alba, patchouli, lemn de cedru.
Mai multe nu iti pot zice pentru ca nu l-am desfacut.Nu mai folosesc demult sapunuri solide asa ca il voi face cadou mai departe.


Daca vrei sa profiti si tu de produsele Bottega verde, acum ai sansa sa ti le achizitionezi mai ieftin .Inainte de a finaliza comanda adaugi codul DEY_001 atunci vei putea beneficia de o reducere de 10%.

Etichete: , ,