Review Gel de dus vanilie neagra Bottega verde

In ultimul timp mi-am facut de cap in materie de geluri de dus.Ador aromele dulci de cocos, vanilie , ciocolata cu portocale ,caramel ...si lista poate continua .
Asadar, in prima comanda plasata pe Bottega Verde nu m-am putut abtine sa nu pun in cos si un gel de dus cu o aroma deosebita.Zic deosebita pentru ca gel de dus cu vanilie neagra nu am mai avut pana acum .




Ce zice producatorul : 
Acest gel de dus curata delicat cu ajutorul spumei cremoase si parfumate, lasa pielea parfumata si catifelata, datorita extractului de vanilie neagra . O creatie speciala in care s-a adunat toata senzualitatea vaniliei negre si dulceata extractelor de fructe si flori. Are formula delicata, imbogatita cu extract de vanilie neagra stimulatoare... pentru o piele care infloreste de frumusete, mai catifelata si mai ingrijita. Spuma densa si cremoasa curata delicat pielea si o lasa curata si catifelata. Produsul este imbogatit cu extract de Vanilie neagra... pentur o piele mai catifelata si moale.


Ce zic eu ;
In primul rand, imi place ambalajul.De fapt la toate produsele imi plac,dar aceasta sticla din plastic neagra pare mult mai eleganta decat banalele sticle de gel de dus. 
 Nu are mirosul extrem de dulce al vaniliei clasice e un miros dulceag insa nu atat de intens. Pielea ramane catifelata si frumos mirositoare mult timp. Nu usuca pielea, din contra: o catifeleaza si o curata delicat ,iar  dupa dus nu am mai simtit nevoia sa aplic si o crema de corp,cu toate ca imi pare rau ca nu mi-am luat una din aceiasi gama.Dar cu siguranta va fi la urmatoarea comanda. Iar daca vrei o experienta cu adevarat relaxanta, adauga o cantitate foarte mica in apa pentru baie, doar cat sa iti bucure simturile. 
Gelul de dus are o textura apoasa de culoare alba ce face o spuma densa.E atat de placuta acea spuma ...oh ador sa fac dus cu astfel de arome. Oricum pentru mine e si periculos,intr-o zi am sa ung pe paine ;))

Aroma: Note de varf, dulci si aromatice: flori de vanilie, lapte de cocos si cafea boabe. Note de mijloc din fructe florale: tuberoza, flori de heliotrop, piersici si zmeura. Note de baza: patchouli, malÈ›, fructe de padure si note de mosc.
Nu , nu e un parfum.Poate asa pare insa  e un gel de dus .
Cum sa nu il adori a cand el combina cele mai placute arome(din punctul meu de vedere).
Gramajul e de 400ml, si ajunge o perioada buna.Eu il folosesc la fiecare dus de vreo 3 saptamani de cand l-am primit si inca mai am vreo 3/4 din el...
Pretul in  momentul de fata este de 20 de lei,redus de la 32 de lei.
Un pret bun raportat la calitate/cantitate si oricum nici in comert nu gasesti ceva bun si ieftin .
Eu vreau sa imi iau gama completa,spray si lotiune de corp ,dar cine stie ce mi se mai nazare mie pana la urmatoarea comanda.
Daca ti-am facut pofta de vanilie neagra, atunci poti da si tu o comanda si tot odata poti profita de reducerea de 10% ,scriind DEY_001 inainte de a finaliza comanda. 
Acestea fiind spuse , spor la shopping !

Etichete: , ,