Review - Gel de dus Balea Vata de zahar

Acum ceva vreme am "scapat" intr-un  magazin Dm.Am dat iama in geluri de dus si nu numai .Imi doream demult un astfel de magazin in zona.Intr-un final s-a deschis si asa ca am profitat .
Clar mi-am luat geluri de dus, mi-am facut un stoc pe 10 ani :))Mi-am luat diferite arome,printre ele si cel cu aroma de vata de zahar.Stii deja ca sunt o mare amatoare de arome dulci,iar cele de la Balea sunt printre gelurile de dus preferate prin simplu fapt,ca au diferite arome,care mai de care mai dulci si mai delicioase .
E wow, are un miros divin ....imi vine sa il mananc...


of e dor mi-e de perioada cand eram mica si mancam vata de zahar pana mi se facea rau :D 


Miroase  intradevar a vata de zahar, are culoarea roz- adorail ca sa mai ,  iti vine sa il mananci. Are un capac ce se inchide deschide foarte bine si nu exista posibilitatea sa iti rupi unghiile( am patit si de asta sunt atenta la acesta aspect ) .
Ambalajul e unul tare vesel si roz, imi place  e foarte girly , ca mai toate ambalejelel gelurilor de dus Balea,de altfel.
Are o cantitate destul de generoasa 300ml iar pretul e de 7lei parca sau 8,nu mai stiu dar stiu sigur ca merita.
Face parte din categoria gelurilor de dus cremoase.
Face o spuma bogata cu o cantitate de gel de dus moderata. Astfel ca nu se  consuma foarte repede. Aroma nu persista foarte tare dupa ce ies din dus dar totusi  ramane destul de subtila pe piele si da , sunt o dulce :) . Spumeaza usor, nu-mi usuca deloc pielea si mi-o lasa catifelata .Big like .
Nota mea e 9/10 ,mi-ar fi placut ca mirosul sa fie mult mai tare si sa reziste mult mai mult pe piele. 
Multe lucruri nu prea am ce sa iti spun, doar iti recomand daca esti adepata mirosurilor dulci ,fructate sa incerci cat mai multe geluri de dus Balea , printre ele bineinteles si cel cu vata de zahar.Clar nu vei regrata.
Tu ce alte arome de geluri de dus Balea ai mai incercat?Ce mi-ai recomanda?

Kisses