Review -Apa de colonie Fresca Anian


Hello beauty!
Pentru astazi am un review la un articol mai deosebit.Zic deosebit pentru ca acum vreo luna, am auzit prima data de un astfel de produs.
Daca zic apa de colonie e posibil sa te gandesti la un parfuma din ala mic fara pulverizator pe care il foloseau bunici,cel putin pe mine ma duce cu gandul cand aud de o astfel de apa.
Ei bine aceasta apa de colonie de care iti voi vorbi astazi este o  apa cu care te rasfeti dupa dus.

Descriere oficiala :

 Picaturi de roua.
Apa de colonie pentru corp cu aroma revigoranta. Improspateaza pielea dupa dus si ofera un miros placut pe tot parcursul zilei. Poate fi utilizata ca lotiune dupa ras. Contine ulei de ricin.


Parerea mea :
De cum am vazut pe site-ul Triodelux  acest produs am zis ca trebuie sa il incerc neaparat.Am fost tare curioasa sa vad cum e aceasta apa de colonie si ce face ea de fapt. Aceasta este un lichid frumos parfumat care poate inlocui sau completa aplicarea unei lotiuni de corp.
O folosesc de ceva vreme si chiar nu am nimic de reprosat,decat poate ceva la sistemul de dozare. Eu una am obiceiul sa pierd din produs din cauza ca efectiv trebuie sa torn lichidul in palme si apoi sa il arunc /intind pe piele.Cert este ca pierd in produs,daca recipientul era prevazut cu un pulverizator , sau consistenta mai solida putin,nu stiu era altfel,Altceva nu mai am de obiectat.
Are un miros fresh de lamaie,lime sau asa ceva,o aroma de citrice .E foarte placut cand il aplici pe canicula.Te racoreste , te hidratezi si mirosi si bine.Mirosul pe piele persista cateva ore bune si tot odata este ti-o si catifeleaza.

Cantitatea este una fooarte generoasa,ca mai toate produsele Anian de fapt ;)
750 ml ajung o perioada buna de timp,iar pretul este mai mult decat atractiv -doar 27 de lei.
Valabilitatea este de 12luni de la deschidere.Daca il folosesti la fiecare baie posibil sa iti ajunga ,daca il folosesti mai rar atunci posibil sa depasesti perioada.E o cantitate mare si se consuma greu,exceptand faptul ca mai pierd eu la dozare :) 
Daca esti si tu curioasa il poti achizitiona de aici 
Ce zici, cum ti se pare produsul ?Te-am facut curioasa ?

Etichete: , ,