Produse terminate august/septembrie




De-a lungul celor 2 luni am adunat cateva produse terminate, asa ca m-am gandit sa iti arat si tie ce am mai folosit,ce mi-a placut si  ce,ce as recumpara si pe ce n-as mai da banii.


Incepem cu dischetele demachiante,astea parca le mananc.Le termin regulat cate unul,doua pachete pe luna.Nici nu are cum le folosesc la demachiere,la stersul unghiilor si la orice tine de fata.Am descoperit in Kaufland set de 3bucati cu vreo 7-8 lei.Avantajos.
Tot din Kaufland am luat si rezerva de sapun lichid .Are un miros placut de miere si cel mai important acesta persista pe piele.Pretul e si el mic vreo 5-6 lei parca pentru 1 l de produs.
Despre Samponul de a Yves Rocher ti-am povestit deja aici .Raman la aceiasi parere- e bun dar nu pentru mine,Deci nu il voi mai recumpara.
Roll-on Perceive (AVON)Am folosit multi ani roll-on insa de mai bine de un an am descoperit deodorantul stick de la Dove si astea le-am cam uitat.Insa la o comanda am primit cadou ,sau asa ceva si am zis sa il folosesc pentru  ca stiam ca e bun.Pretul e undeva intre 5 si 8lei depinde de oferte.De recumparat l-as recumpara oricand ca e ieftin si bun.
Pasta de dinti am primit-o cadou la ultima comanda Aoro.Am folosit-o dar sincer nu mai stiu nimic despre ea.Oricum rezultate remarcabile nu am avut din moment ce am uitat de ea si "puterile" ei.

Am facut iar oridine printre oje si am decis sa le arunc.Le am de ani de zile si s-au ingrosat sau terminat .
S-a terminat vara, atunci s-a terminat si cu ele.Nu au valabillitate pana la anu asa ca nu are rost sa le mai tin aiurea.Sunt doua lotiuni , inainte si dupa plaja.
De ocheari am-am despartit cel mai greu.I-am zgariat si nu mai pot fi purtati, se vede urat.

Am avut o pudra de la Lush de 1000 de ani, am uitat e ea am gasit-o tot asa la curatenie si am 'maritat-o" :) A fost foarte foarte buna , pacat ca nu mai exista.
Am incercat si eu fondul de ten de la Vichy Dermablend .Sincer desi am un ten cu imperfectiuni acest fond de ten mai mult mi le scoate in evidenta decat sa  le ascunda.
Mascara Avon din gama Luxe ,m-a lasat  impresionanta.De mult n-am mai gasit un rimel bun, la avon.Separa tare bine genele si le si alungeste frumos.Pretul e in jur de 20 de lei.

Si utimele dar nu cele din urma//
Crema de maini Ziaja,- buna , hidratanta si ieftina.Nu e grasa insa hidrateaza bine.
Crema de blurare a ridurilor v de la Gerovital.. am folosit-o o perioada dar n-am vazut rezultate,sau nu am fost eu atenta.
Demachiantul l-am luat ca l-am gasit la reducere de fapt e un lapte demachiant GerovitalPlant.Mare prostie sa faci ca mine,stiind ca nu folosesti dar sa cumperi ca e la reducere .Ma ustura ochii de la el,iar pe ten nu simt ca mi-l curata tare bine.
Crema gel de la Keushi  am primit-o cadou in beauty box-ul  Pick n Dazzle.Am folosit-o pana la final si mi-a placut.De fapt asta e si ideea cutiei sa primesti ceea ce cauti.Ei bine pe mine chiar ma nimerit.




Cam asta am terminat eu in cele 2 luni.
Deja m-am apucat de strans recipiente goale pentru urmatorul articol ;) 
Tu ce produse ai mai folosit/terminat ? 

Etichete: , , , ,