Pink Ribbon Nails





Dupa cum bine sti (sper) luna octombrie este luna dedicata luptei impotriva cancerului de san.Din pacate anual proximativ 6000 de femei din Romania sunt diagnosticate cu acest tip de cancer, numar care poate fi redus drastric daca boala este descoperita in faza incipienta.
De vreo doi ani incoace , am fost si sunt si eu solidara cu acest eveniment si in fiecare an am pregatit cate  o manichiura dedicata acestei campanii.
Uitandu-ma in urma imi dau seama cam cat am evoluat de la un an la altul.Daca vei intra pe Think Pink 2014 si pe Power of Pink 2015   iti vei da seama si tu despre ce vorbesc.

Fundita roz este recunoscuta cu usurinta de multe dintre noi. Ne indeamna sa ne aparam feminitatea, sa ne sustinem reciproc si sa luptam impreuna pentru o cauza. Ea ne incurajeaza sa nu ne dam batute si sa fim puternice impreuna.

Fiecare tip de cancer are culoarea si fundita lui.Scopul acestor simboluri, este de a atrage atentia asupra existentei cancerului si de a strange fonduri prin vanzarea de produse ce poarta acest simbol.Comunitatea persoanelor bolnave de cancer din alte tari si-au insusit cate o fundita care reprezinta tipul de cancer pe care il au. Cand se intalnesc la tratament sau  la alte evenimente destinate lor, ei se prezinta asa : Buna, sunt Mary si sunt Roz !
Iti propun ca atunci cand vezi o panglica roz sa nu trece nepasatoare pe langa ea, ci sa te gandesti la sanatatea ta, a mamelor , a tuturor femeilor care conteaza si care ti-au inspirat viata. Este important nu doar sa te gandesti la sanatate, ci sa si lupti pentru ea.








Etichete: , , ,