Ootd - Soare dungi si sandale

 Cam asa as descrie tinuta de astazi.
Pozele sunt facute mai demult insa la cat de frumos a fost in week-end as fi putut sa port din nou  aceasta tinuta.
Bine poate as fi renuntat la sandale,pentru ca nu  a mai fost atat de cald insa peste tricou o jachetica subtire si ar fi fost perfect.
Tricoul l-am primit acum vreo luna cred,si l-am tot purtat cat a fost cald.E un material calitativ si foarte placut la atingere.
Mi-am luat o marime cam mare.Este L si cred ca mergea foarte bine un M sau chiar un S sau nu stiu.Oricum vine foarte lejer si ma simt foarte bine imbracata cu el.Croiala e facuta in asa fel incat sa se potriveasca si persoanelor mai plinute.Eu in ultimul timp m-am cam ingrasat si am vrut sa ascund acest lucru si de aceea am preferat un tricou mai largut.Am ales sa port tricoul in pantaloni si sa stii ca arata mult mai bine decat lasat liber.Daca  e sa nu il mai bag, il pot purta vara la mare pe post de rochie de plaja :)) Dar poate e mai bine asa , ca mai ascunde una ,alta  :) 
Buzunarul crosetat face toti bani, imi place atat de mult si ii da un aer aparte tricoului. Il transforma dintr-un tricou banal cu dungi intr-un tricou casual -elegant .
Sandalele le-ai mai vazut.Imi plac enorm,sunt din piele sunt foarte comode  iar daca te intereseaza le gasesti la Montishoes.Au o piele atat de moale si placuta la atingere de nu iti vine sa le dai dai jos.Tocul nu e mare ,parca are 6 cm si e tare comod.Le-am purtat destul de mult si n-am avut nici o problema,deci le recomand cu mare drag.

Tricou Aici/Here
Sandale Montishoes
Blugi Shein 










Etichete: , ,