Ootd - My owl obsession




Pe vremea cand inca nu venise iarna intr-un asa hal, apucasem sa mai fac o mica sedinta foto doar in vesta. Nu stiu cum e vremea la voi dar la mine e groaznic .Ninge ,ploua, 0 grade - ce iti poti dori mai mult, o vreme minunata.
                 *** 



Bufnita a devenit o tema de inspiratie foarte uzitata in lumea modei si a accesoriilor.
Dar bufnita nu  a inspirat creatorii de moda si de bijuterii doar prin frumusetea ei misterioasa, ci si prin ceea ce a simbolizat de-a lungul vremii pentru multe popoare.In folclorul indian, de exemplu, bufnitele semnifica istetimea si generozitatea, avand totodata si importante puteri profetice.Traditiile vechi considera bufnita un animal cu o energie puternica, simbolizand reflexivitatea si clarviziunea, care domina fortele intunecate.
Bufnita a devenit un simbol al intelepciunii, ocultismului si clarviziunii, fiind dotata cu simturi evoluate si avand abilitatea de a se descurca pe timp de noapte.
Purtarea acestor bijuterii, accesorii sau piese vestimentare se explica prin raportarea la un obiect-talisman, aducator de noroc sau care are puterea de a indeparta raul. Amerindienii purtau astfel de simboluri în costumatia de zi cu zi pentru a se pazi de accidente si a îndeparta spiritele rele, la fel cum grecii au desemnat-o reprezentanta intelepciunii, a cunoasterii si intuitiei.
Initial am inceput sa port astfel de accesorii doar pentru simplu fapt ca au inceput ( inconstient ) sa ma atraga astfel de obiecte ce le reprezinta.Acum ca m-am si documentat putin despre ce si cum parca le port cu mai mult drag :) 
Geanta bufnita am si pus-o in cos de cum am vazut-o pe site.M-a atras instant,iar forma ei deosebita ma incanta tare mult.
Geanta nu e nici mare,nici mica insa e destul de incapatoare.Daca esti genul meu,sa care dupa ea tot ce ii trebuie si ce nu poti renunta la cateva lucruri care nu iti sunt absolut necesare si poti inlocuii vechea geanta cu aceasta.Pretul a fost si el unul decent doar 8 $ .
Doua comenzi aplicate pe doua site-uri, acelasi obiectiv - achizitionare de bufnite si nu numai.
*** 

Bufnite la maini, bufnite in urechi , inimi pe piept....

Blouse Here 
Bracelets Here
Vest Romwe 
 Jeans Shein 
Earrings Here 
Owl Bag  Here
SunGlasses  Here 
Shoes Tamaris 





Bluza e dintr-un material(mohair cred ) moale si placut la atingere,dar se pare ca se cam sifoneaza.Face destul de multe cute, pliuri in functie de cum stau .In rest e foare frumoasa, calduroasa .Inimioara de pe piept dar si modul de prindere la spate m-au atras.
Bratarile au fost si ele dragoste la prima vedere.Nu prea port auriu,aramiu dar de data asta fac o exceptie.Oricum bratara argintie o port de mai bine de 2 saptamani de cand am primit coletul. 
Cercelusii sunt putin mai mari decat ma asteptam eu,insa imi plac si ei..au costat 2 $ si se merita, nu mi-au inegrit urechile, nu au sarit inca pietre si ii tot port aproape zilnic.



















Happines 



 Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥  Lookbook ♥  Pinterest

Etichete: , , , ,