Cum iti alegi ghetele de toamna ?



Sezonul rece si-a facut de ceva vreme aparitia si am renuntat demult la sandale,tenisi sau pantofi.Tu , tu sau tu poate nu ca vremea e mai blanda, dar la mine e mai grav...iti spuneam mai zilele trecute era cu 0 grade ,ninsoare...brr

Atunci cand iti alegi ghetele sau cel putin eu asta fac,urmaresc sa fie comode, calduroase si fashion :)
Daca imi fac cumparaturile online , nu urmaresc decat sa fie un model care sa imi placa dar si sa aflu cm din interiorul talpii.
Pentru a atinge echilibrul perfect între stil si confort, primul pas este sa gasesti stilul care te reprezinta cel mai bine.
Garderoba ta include toate piesele atemporale, de la trenci la little black dress, si nicio situatie nu trebuie te ia prin surprindere: fie ca te e o zi la birou sau  o noapte in club, nu vei exclama niciodată „Nu am cu ce sa ma îmbrac” in fata unui dressing plin.
Alege clasic 


Here 


Here 

Toamna aceasta, nu te sfii să întorci capete purtând o pereche de cizme peste genunchi, una dintre cele mai inspirate investiţii pe care le poţi face pentru garderoba ta!


Here 

Here 

Atunci când deschizi dulapul, primul lucru care iti atrage atentia sunt rochiile maxi, fustele-trapez ?  Piesele inspirate de stilul anilor ’70 te-au InsoTit în sezonul cald,atunci nu renunta la elementele care te definesc nici in sezonul rece: botinele din piele întoarsa, cu franjuri sau imprimeuri etnice, sunt alegerea ideala pentru tine!

Here 


HERE



Ţinutele tale nu au nevoie de prea multe modificari pentru a putea fi purtate de la birou la party, deoarece investesti intotdeauna in piese versatile, care te pot scoate din orice dilema vestimentara ? 
Confortul si simplitatea primeazs pentru tine?Atunci alege minimalist  botinele cu varf patrat si/sau  tocuri din perspex.

Here 


Here 



Cam acestea sunt propunerile  mele pentru toamna asta, tu cum iti alegi ghetele pentru toamna ?  n

Etichete: