Wishlist de toamna by Erry.ro

Hello beauty !
Demult n-am mai facut o postare de genu'.
Chiar daca ma vezi mai rar,eu sunt aici si urmaresc tot.Lipsa timpului ma constrange sa fac anumite lucruri.Printre ele se numara si faptul ca stau mai mult in umbra pe blog ,dar cu toate astea vad tot ce se intampla.Tot lipsa timpului ma impinge si la cumparaturi online.Bine exagerez putin :) Mie imi plac cumparaturile online si de foarte putine ori am fost dezamagita de ceea ce am primit.
Un magazin de pe care am comandat in trecut si acum m-am intors cu drag este Erry.ro
Am scris un articol despre acest magazin acum mai bine de un an.L-am redescoperit si am gasit cateva lucruri interesante si pe gustul meu.
Pentru ca este un wishlist de toamna si pentru ca incet incet vine frigul,am nevoie de o jacheta noua.
Aceasta jacheta este in topul preferintelor mele.Are un design mai deosebit, iar culoarea este una tare placuta.Jacheta din piele sau macar  imitatie de piele   nu trebuie sa lipseasca din garderoba nici unei femei.
Jacheta de imitatie piele maro, scurta este accesorizata cu buzunare si un cordon in jurul taliei, conferind tinutei stil si atitudine. Geaca din piele este destul de versatila, poti sa o porti in numeroase ocazii si iti confera un plus de senzualiate si feminitate oricind doresti sa fi remarcata!




Al doilea produs care mi-a atras  atentia  este aceasta bluza tricotata.Este un model asimetric cu maneca 3/4 .Culoarea m-a facut sa  o aleg fara sa stau prea mult pe ganduri.Din pacate e disponibila in varianta one size,marime potrivita persoanelor cu XS,S si M. Eu mai nou ma incadrez unui L,deci nu cred ca are rost sa sper.Cu toate astea imi place tare mult.

Si pentru ca vreau sa port rochite si in sezonul rece ,  o rochie tricotata este bine venita .
Mai am vreo 2 sau 3 modele in dulap,dar nici odata nu strica una in plus.
 Este o rochie tricotata perfecta atat pentru acum cand inca vremea este prietenoasa,dar si pentru cand va fi mult mai frig.
Rochia tricotata midi sau scurta va capata un aer elegant daca o vei combina cu un sacou. Cel negru este alegerea cea mai buna, pentru ca se potrivește cu orice culoare. Daca vrei sa ai un aer sexy cand porti rochia tricotata, accesorizeaz-o cu o pereche de pantofi cu tocuri foarte înalte sau cizme daca e  pe timp de iarna.



Cam asta ar fi deocamdata, am mai vazut cate ceva ce mi-a facut cu ochiul.O pereche de pantofi sau un trening, dar sa le luam pe rand :) 
Sa vedem cum le tai de pe lista cele 3 produse si apoi mai vad si altceva.Pe site se gasesc de la rochii de club, la haine office, haine sport si pantofi.
Sunt tare curioasa tu ce ti-ai pus pe wishlist sau de ce nu in cos ?

Daca va plac podusele prezentate si daca va intereseaza si pe viitor , va invit sa dati si un like la  pagina de facebook  Erry.ro Tomorrow's fashion Store  pentru a fi mereu la zi cu noutatile.De asemenea te poti abona la newsletter-ul www.erry.ro pentru a fi la curent cu toate noutatile .

Etichete: