Review Sampon Anian Cola cu Cafeina

Stim bine ca alimentatia, stresul si problemele de sanatate sunt principalii factori care duc la acesta problema.Este normala pierderea a cel mult 100 fire de par, zilnic;.Deci, caderea firelor de par dupa fiecare pieptanare nu reprezinta neaparat un semn de ingrijorare.
Parul meu are firul subtire si se rupe destul de usor ,asa ca mereu sunt in cautarea samponului minune care sa mai stopeze caderea lui.

Pana acum nu am gasit retea salvatoare insa de curand am gasit un sampon,care promite si care incet incet faca ca firele mele de par cazute sa fie din ce in ce mai putine.

De cum am vazut pe site sampn Cola, am si ca vreau si eu.Nu conteaza ce face acest sampon,conteaza ca e cu Cola si pot sa il combin cu gelul de dus de la Ziaja tot cu cola.Daa miroase divin in baie :) 
Samponul Anian Cola cu cafeina este un sampon stimulativ si fortifiant. Ofera stralucire si catifelare, actioneaza impotriva caderii parului.
Acesta  este creat utilizand cafeina stimulatoare, sorbitol, scortisoara si vanilie, ingrediente care sunt prezente in bautura de cola. Acest amestec, cu o aroma racoritoare, va curata parul lasandu-l moale si stralucitor.
Cafeina patrunde in scalp in timpul spalarii si stimuleaza cresterea parului. Scortisoara are efect benefic asupra cresterii parului sanatos si asupra scalpului.

Asa dar asteptari prea mari in privinta caderii parului nu pot sa am,sper doar sa imi creasca mai repede inlocuitorul celui ce a cazut :) 
De cum l-am primit l-am si pus pe testare sa vedem ce poate face el.
Pana in momentul de fata am vazut ca numarul firelor de par parca s-au mai imputinat.Nu cu mult,dar oricum am vazut o diferenta.
Deci isi face treaba si pana il termin am timp sa vad mai multe rezultate.
Dupa spalare parul meu e putin aspru,insa dupa ce se usuca e matasos si mirosul de cola inca persista .Avand parul gras la 2-3 zile sunt nevoita sa ma spal pe par,insa acum de cand folosesc acest sampon parca mi s-a mai marit si perioada intre spalari.Imi place :) 
Pentru treaba asta sunt mega incantata .

Cantitatea este una mai mult decat generoasa.Stiu ca esti obisnuita cu sampoane de 250ml,ei bine asta are 500ml.De fapt mai toate produsele Anian sau mai zis Triodelux au cantitati din astea generoase si preturi prietenoase.
Valabilitatea lui este de 12luni de la deschidere.Clar nu ma prinde atat un sampon,dar avand in vedere cantitatea dar si faptul  ca e posibil sa mai alternez si cu un alt sampon atunci orice e posibil.
La  ingrediente nu ma bag ca nu stiu si mai sigur las poza, cine stie si se pricepe bafta multa ;)
Sistemul de inchidere/deschidere este unul practic,usor de utilizat si unul din preferatele mele.
Sincer e mai bine asa decat cele cu capac, si de multe ori nu poti deschide, iti mai rupi o unghie , e crunt.Cu acest sistem ,dozarea este optima,nu pierd produs nu pun mai mult, pun exact  cat am nevoie.
Samponul Anian dupa cum bine stiti si dupa cum am spus si mai sus il gasiti pe Triodelux.ro
Pretul este de 39 de lei,dar merita.Cantitatea e dubla fata de sampoanelor ce se gasesc in comert si isi face si treaba .Eu dupa ce il termin pe asta sau nu  :) Il vreau neaparata pe cel cu extractul de ceapa, hmm tare interesant.

Tu ce porduse de ingrijirea parului folosesti  ? 

Astept comentariile tale cu mare drag !

Etichete: , , , ,