Review - Gel demachiant exfoliant Bottega Verde

Hello Beauty !

Sti deja despre Bottega verde,un magazin online care nu mai are nevoie de nici o prezenare.Tot ce trebuie sa stii - produse  de calitate preturi pe masura.
Acum mai bine de doua saptamani am dat si eu o comanda
pe site, vreo patru produse m-au ajuns 100 de lei, am mai primit si un cadou si am avut si transport gratis deci se merita.
Ti-am povestit deja despre dizolvantul de unghii, asa ca astazi vreau sa iti povestesc cate ceva despre un alt produs pe care il folosesc zilnic de cand l-am primit,
Se stie sau nu eu prefer exfoliantele in locul demachiantelor,laptelui demachiant sau orice alta forma de produs de demachiere.Bine aici iese din discutie apa micelara ,fara de care nu pot sa traiesc  ;)) 



Asa dar sunt mereu in cautare de exfoliante pentru ten.Nu stiu,asa o fi sau doar am eu impresia dar simt ca exfoliantele imi curata mult mai bine tenul decat o spuma sau un gel .
Acesta este un demachiant exfoliant deci e 2 in 1 deci e super.
Produsul este un gel proaspat si delicat, ideal pentru curatarea tenului tanar sau cu impuritati.
Pana aici ma incadrez.
 Formula sa speciala de tip gel, imbogatita cu extract de grapefruit roz, are o dubla actiune: datorita prezentei microgranulelor exfoliante, indeparteaza celulele moarte si impuritatile, si, in acelasi timp, ofera, la fiecare aplicare, o senzatie de prospetime si splendoare. 
Utilizat in fiecare zi, dimineata si seara, reprezinta un ritual de frumusete pentru ten. Este potrivit pentru pielea cu probleme, predispusa la cosuri si puncte negre - Eu eu  :( 
. Avertisment: evitati zona din jurul ochilor si al buzelor.

Acesta este produs ideal dupa cum am mai spus  pentru tenul tanar sau pentru persoanele care au nevoie de o curatare in profunzime- adica eu.Nu stiu daca la 29 de ani tenul meu mai e atat de tanar ,dar e :)) se incadreaza carateristicilor .
Produsul este de fapt un gel lejer si delicat care contine microgranule exfoliante,acest  curata si exfoliaza cu delicatete, indepartand celulele moarte si impuritatile.De cand il folosesc am observat deja ca tenul meu e mai luminos,am mai scapat de punctele negre de pe obraz si din jurul nasului.De fapt cam asa merge la mine daca simt particulele pe fata atunci stiu ca tenul imi este curatat :)) 

Modul de folosire este unu simplu -se maseaza usor tenul umed cu putin produs ,timp de 1 minut,apoi se clateste cu apa calduta si aia e :) 
Rezultat un ten curat,luminos si fara puncte negre.
Mirosul este unul placut, fructat, de grapefruit mai exact. Secretul natural al produsului fiind extractul de grepfruit roz .
Gelul demachiant exfoliant cu grapefruit roz este destinat persoanelor cu tenul mixt si  gras,deci si de data asta ma incadrez.Darde  fapt ce sa mai,ca doar pentru asta mi l-am ales,stiam necesitatile tenului meu,iar acest produs s-a potrivit ca o manusa.
Cantitatea de produs este una ok,100ml care ajunge o perioada buna e timp.
Eu il folosesc de mai bine de 2 saptamani si am ai bine de jumatate in recipient.Nu e nevoie de mult produs pentru o curatare eficienta.
Un aspect pe care as vrea sa il notez,desi nu e atat de important.Orificiul tubului nu e neaparat mare,insa gelul cred ca e putin cam lichid si de multe ori pun mai mult produs decat mi-ar trebui.Nu e  o tragedie dar am vrut sa mentionez si acest fapt .
Pretul gelului momentan este de 27 , redus de la 60de lei.Nu stiu daca as da  pretul intreg insa 27 de lei e chiar un pret bun, fiind si un produs bio e mai mult decat satisfacator.
Daca esti interesata il poti achizitiona de aici  iar daca  inainte de a finaliza comanda adaugi codul DEY_001 atunci vei putea beneficia de o reducere de 10%.Eu zic sa te grabesti doar primele 20 de persoane au aceasta sansa.

Etichete: , ,