Wishlist Ericdress

Despre Ericdress ai tot auzit (sper)daca nu auzi acum :) .Un site care are a baza rochii de mireasa, rochii de domnisoara de onoare, dar si diferite rochii pentru ocazii speciale.Cand spui Ericdress  http://www.ericdress.com/ automat te gandesti la treaba asta,avand in vedere ca si numele site-ului are in componenta sa ,cuvantul dress - rochia in engleza. Insa nu stiu cate lume stie dar  pe site se gasesc si alte lucrusoare in afara de rochii.
Eu spre exemplu m-am uitat si dincolo de rochii.Chiar daca sunt in cautarea uneia, m-am abtinut si m-am gandi mai departe.Nu mai sunt decat vreo 2-3 saptamani si oficial se termina vara.
Asa ca e bine sa ne gandim si la toamna ce urmeaza  :) 
Pentru ca eu sunt o friguroasa din fire si pentru ca sunt precauta,m-am gandit sa imi comand niste  cardigane sa imi tina de cald in zilele si serile mai reci.
Am dat un simplu search cheap knitwear cardigan  http://www.ericdress.com/list/cheap-knitwear-101902/ 
si am gasit ce am vrut. 
Bine ca am gasit o multime de lucruri frumoase,dar mi-ar trebui o matrita de facut bani si o vila giganta unde sa imi depozitez toate hainele :))

Prima si prima data am pus ochii pe cardiganul acesta.Imi place combinatia de culori si asa din poze pare o chestie gen trench,dar cred totusi ca e ceva tricotat care tine de cald.


Un alt gen de cardigan care imi place este acesta .
Mi se pare atat de feminin si elegant.Poate fi purtata si cu o rochita si cu pantaloni si cu orice.De acemenea si culoarea este una placuta .

Si pentru ca m-am hotarat cu chiu cu vai la aceste 2 cardigane, am zis totusi sa dau un ochi si la plus size lace tops http://www.ericdress.com/list/cheap-tops-101887/  .Nu de alta dar in ultimul timp m-am cam ingrasat putin :((  si nu stiu cum sa dau jos.Sunt o pofticioasa. 

Nu stiu daca am facut rau sau bine dar am dat peste cateva bluzite pe care le vreau.
Una dintre ele este aceasta.Ascunde perfect burtica si arata minunat.Daca imi este frig imi iau cardiganul peach prezentat mai sus si am rezolvat problema .

Cum sa spui nu,unei asemenea superbitati ?Fara prea multe cuvinte...treaba e simpla..
O vreau !


Aceasta nu intra in categoria topuri de dantela,insa imi place de mor.Dupa mine e un gen de rochie camasa  si imi place .In primul rand e perfecta si pentru zilele cu soare dar si pentru zilele ma racoroase.Un alta chestie care ma cucerit sunt  buzunarele.Ador buzunarele,nu conteaza ce obiect vestimentar este.Conteaza sa aiba buzunare si v-a fi al meu numai decat  :) 




Mai multe nu va arat,eu le vreau pe toate, sunt curioasa voua ce va place,ce v-a facut cu ochiul ?



Etichete: