Vara la mare mergi in sandale

Suntem in luna august, deci inca luna de concedii.Inca se mai poate merge la mare.Eu mi-am epuizat concediul pe anul acesta,insa ma gandesc si ma pregatesc serios pentru vara viitoare .
Iubesc marea si m-as muta oricand acolo.Iubesc caldura si as da orice pentru mult soareeee .
Numar mereu zilele pana la urmatorul concediu si de cativa ani, sotul meu stie ca avem nu avem bani,trebuie sa facem cumva sa mergem la mare.
Bagajul este facut mereu cu multa grija.Sa nu lipseasca nimic.Nu iti fac acum o lista cu ce si cum insa pot sa spun ca pun multe perechi de sandale ;)
Eu vara port doar sandale.Nu suport adidasi,tenisi sau mai stiu ce alt fel de incaltaminte inchisa la 30de grade.Asa dar sandalele sunt la putere pe timp de vara,imi ajunge ca in restul anului stau cu picioarele inchise in astfel de incaltaminte asa ca vara trebuie sa fie liberrrrrre.
Imi plac sandalele comode,nu foarte impopotonate si sa fie perfecte pentru plimbarile lungi .
Pentru mare imi pun cel putin 3 sau 4 perechi de sandale.Sandale cu talpa joasa, sandale cu toc, sandale cu talpa ortopedica si tot asa,sandale de toate felurile sa am pentru orice ocazie.
Chiar si anul acesta inainte de a pleca la mare, am facut cateva cumparaturi.Ne-am luat sandale toata familia,pentru ca nu se cuvine sa mergi la mare fara sandale ;)
Sandalele alese de mine au fost din gama Ipanema.Sandale cauciucate ,atat talpa cat si parte
de sus.Am mai avut o pereche din gama Grendha si stiam ca sunt extrem de comode asa ca nu am ezitat atunci cand le-am pus in cos.
Sotul si copilul si-au luat cate 2 perechi de la firma Rider.Le-am prins la reducere si bine inteles ca nu se mai gasesc pe site,s-au cumparat.Nu-i nimic pentru ca sunt alte modele la fel de dragute si calitative si cel mai important la preturi atractive.

Pentru ca Sandalandala si Zorile Store ne  trimit pe toti in vacanta, m-am hotarat sa mai dau o comanda.
Mi-am ales de data asta o pereche de sandale cu toc.Sunt o pereche de sandale casual elegant Clarks.

Esti curioasa cum ne trimit Sandalanda si ZorileStore la mare?Simplu cumperi orice produs de pe ZorileStore.ro si intrii automat in cursa castigarii unui week-end la mare alaturi de inca 7 prieteni.Pe langa week-endul castigat ai asigurat si transportul dar si micul dejun.
In total sunt 3 astfel de premii fiecare castigator cu cate 7 prieteni ,in total 24 de norocosi.
Super fain nu?

Poti comada atat tu,cat si prietenii cu care te gandesti sa pleci,mai multe cumparaturi mai multe sanse de castig.:) Eu deja mi-am pus perechea de sandale in cos., si abia astept sa fiu sunata ca am castigat si mai vad marea odata anul acesta. ;)) Glumesc insa sper... :D

In concluzie eu la mare nu pot pleca fara ochelari de soare, protectie dar nici fara sandale.
Tu fara ce nu poti pleca la mare ?


Etichete: ,