Produse terminate in ultimul timp

Nu am mai facut demult o postare de genul si am terminat cateva produse,nu foarte multe insa au fost cateva.Unele chiar daca nu le-am terminat,le-am aruncat pentru le aveam de ceva vreme si erau expirate.
Din categoria igiena aveam asa.... : 
Samponul nu apuca sa expire :) Folosesc cam unul pe luna, sau la doua depinde.Momentan alternez cu cel de la Yves Rocher .Samponul Clear il folosesc de ceva vreme, ma scapat de matreata si momentan ne intelegem bine.Acum sa vedem pana cand.
Gelul intim de la Avon il folosesc de ani buni,nu am avut probleme,nici nu e scump si are si o cantitate destul de mare de produs 300ml.
Celebrul gel de dus de la Yves Rocher cu cafea, l-am testat si eu intr-un final.Intradevar miroase bestial,cu toate ca eu nu ma dau in vant dupa mirosul de cafea...Deci miroase dar pacat ca nu persista . Sincer nu stiu daca l-as mai recumpara..insa poate pentru miros as da 8 lei :) 



La capitolul creme, farduri & co..
Avem 2 creme de maini ambele de la Avon.Folosesc destul de mult si des crema de maini .Crema de maini cu vanilie, miroase frumos insa nu ma incanta,nu e foarte hidratanta.In schimb  cea de la Avon Care , este mult mai hidratanta,contine glicerina si imi place mai mult.Nu are o aroma insa se merita cumparata .Depinde de oferte dar de obicei se gaseste la 5 lei.
Cele 2 luciuri de buze, am fost nevoita sa le arunc,Le aveam cam demult si deja capatate o nuanta si un miros dubios.N-am riscat  :)  Ele sunt ok,insa nu au fost niste nuante des folosite de mine si de asta s-a ajuns aici.
Fondul de ten Affinimat de la Maybelline l-am folosit pana la capat insa nu am fost foarte multumita de el.Acoperirea luieste una destul de micuta.Fondul de ten este mai lichid,chiar apos pentru gusturile mele.
Fardurie de la Elf, au fost ok,nu foarte pigmentate,insa mi-au placut la vremea lor.In ultimul timp nu prea m-am mai machiat,si mi-am luat si alte farduri asa ca acestra le-am spus pa.
Crema e in varianta mini, am primit-o cadou la o revista.Nu mai stiu ce si cum cu ea stiu doar ca mi-a placut.Sincer as recumpara-o daca ar fi mai ieftina.
Putina curatenie in cutia cu oje..ce nu am mai folosit demult si ce nu imi mai place la gunoi cu ele.App dizolvantul de la Farmec nu ma impresionat .Raman tot la cele de la Farmasi.Tratamentul de la Eveline cred ca sunt la a 3a sticluta de cand l-am descoperit si imi place maxim.
 Adunasem destul de multe mostre de parfum si am zis ca e cazul sa mai consum din ele.
Nu stiu cine m-a pus sa imi iau ditamai butoiul cu apa de gura Listerine.Nu stiam cum sa il termin odata.O fi el bun insa mie imi lua gura foc.Nu il mai recumpar clar,prefer ceva mai light :)
Demachiantul de la Farmec,sincer nu l-am terminat ...de ce?Pentru ca m-am dezobisnuit de folosit asa ceva si apa micelara se afla in topul preferintelor.Pentru cine prefera demachiantul clasic , de ok.Curata destul de bine.
Demachiantul bifazic de la Nivea,l-am folosit si il voi mai folosi la machiajele mai rezistente.De obicei il foloseam la demachiatul ochilor.Momentan am un bifazic de la Balea ,insa dupa ce il termin trec iar la Nivea/
Deodorantul Dove se afla in topul preferintelor mele.Cel cu castravete este unul din preferatele mele.Nu transpir, nu lasa pete albe. si nici nu e scump,Vreo 12lei.
Fondul de ten de la Rimmel ,  e bun,imi place l-as recumpara mai ales ca nici nu e scump 20-30de lei,undeva pe acolo.
Rimelul Colosal de la Maybelline .. m-a incantat si nu prea.La inceput mi-a placut insa pe parcurs a inceput sa imi lipsesca genele si sa arate tare urat.Nu l-as mai recumpara.
Am fost in concediu la mare, si cam asta e tot ce am consumat ( sau nu) acolo.Toate au fost bune, si-au facut treaba pentru ca nu am avut probleme cu pielea. 
Cele doua creme de la Alverde Dm, le-am folosit mai mult pe post de crema de maine si de cateva ori pentru corp,Mai aveam cate putin in amandoua dar am zis sa le arunc pentru ca am vazut ca deja incepuse sa miroase a ranced.Mi le-as mai recumpara dar n-am de unde ca n-am Dm.
Untul de corp cu ciocolata un adevarat deliciu, am folosit-o in combinatie cu gelul de dus cu cafea. :D
Crema de maini de la Dove, nu foarte grasa insa destul de hidratanta,Posibil sa o recumpar,
Dizolvantul de unghii de la Farmasi, deja a devenit preferatul meu.Or fi si altele buna, insa pentru 3 lei,face cat altul mult mai scump.
Fondul de ten Stay Matte ,e bun.acoperire mare,ieftin insa eu nu il recomand de timp de vara.Are o textura spumoasa si cel putin la mine pe ten se vedea mai acentuat.In rest el bun si ieftin,posibil sa il recumpar in toamna.
3 farduri de obraz .... le-am aruncat ca m-am aturat de ele :)))
Si alte cateva mostre /Fondul de ten de la Vichy imi place si e posibil sa imi iau si varianta full size.

Cam atat am terminat eu..Tu ce produse ai mai terminat  ?

Etichete: , , , , ,