Mici cumparaturi

In ultimul timp nu prea am mai facut cine stie ce cumparaturi.Adevarul e ca nici nu mi-a mai trebuit mare lucru si am incercat sa ma abtin de la cumparaturile doar asa sa fie.
Totusi am luat cateva chestiute , de care aveam sau nu nevoie :)
Cumparaturile au fost de la Avon,Oriflame si Aoro.
De la Avon , am luat 2 parfumuri noi aparute.Unul de dama si unul barbatesc Alfa .
 Alfa pentru ea face parte din categoria floral-orientală, notele de vârf puternic fructate de portocală sângerie, zmeură și litchi; notele de mijloc sunt note florale de caprifoi și nufăr; notele de bază sunt note lemnoase și cashmeran.Are un miros super, care nu se prea gaseste in colectia mea, deoarece eu prefer in general parfumurile fructate,vanilate... dulci in general.
Un ruj mat Perfectly Matte,nuanta Adoring  am tot incercat mostre, mi-a placut asa ca  mi-am luat si varianta full size. Rezista bine pe buze si nici nu e foarte scump in jur de 15-16 lei,daca nu e in promotie .
Nu stiu ce am patit dar am vrut tus de ochi.Eu de obicei folosesc creioane si ma rar tus.Mi- s-a pus pata si mi-am luat unul negru mai ales ca l-am gasit si la promotie.
Elixirul de baie, spray-ul de corp si masca de fata le-am primit cadou.



De la Aoro mi-am luat un BbCreama Eveline , o crema de fata de la Ziaja pentru tenul cu probleme , din nou un tus de ochi de la Rimmel si un exfoliant de buze.
O varianta mini a pastei de dinti  Medi Blanc primita cadou.
Incercand deja aCcream-ul evelin , am zis sa incerc si Bbcreamul sa vedem daca e la fel de bun.Pana acum nu am nimic de reprosat,daca sunteti curioase am sa va povestesc mai multe.
Pentru ca am tenul cu probleme si pentru ca am testat deja cateva produse Ziaja am vrut sa incerc si aceasta crema de fata.O folosesc in combinatie cu lotiunea tonica din aceiasi gama si pot zice ca fac minuni impreuna.
Ps: Imi pare rau pentru calitatea pozei.Cand am editat-o am vazut-o ca nu e foarte clara.



De la Oriflame o pereche de ochelari de soare, tare draguti cu niste pietricele pe margini , o pudra pulbere din gama The One si o crema de picioare .

























Si cea mai reenta achizitie, sandalutele de la Monti, mai multe detalii in zilele viitoare, astazi ies  cu ele la pozat :) 



Cam atat momentan...bine au mai fost cateva chestiute micute dar nu le-am mai pozat.
Tu ce ti-ai mai cumparat frumos? 







Etichete: , , , , , ,