Little black dress vara

Little Black Dress nu ar trebui sa lipseasca din garderoa niciunei femei. Rochia neagra , nu doar ca este un obiect vestimentar obligatoriu in garderoba oricarei femei,este rochia pe care te poti baza la orice tip de eveniment. Este clasica, eleganta si iti vine bine chiar daca nu ai masuri de model. Nergul te subtiaza si nu demodeaza niciodata.#LittleBlackDress este rochia care iti poate schimba aspectul si tinuta in functie de ce iti doresti.
Eleganta cu un pantof clasic,glamuros cu un guler de blana sau tinereasca cu o curea in talie.


Ceea ce port eu astazi nu e intocmai si clasica rochie neagra,insa de la baza ei s-a plecat.Imprimeul o face sa devieze putin de la subiect, insa tot o rochie neagra e din punctul meu de vedere.
Scurt inseamna sexy, inseamna feminitate, inseamna extrovertire ... dar si picioare lungi si drepte. Scurt nu inseamna, insa, vulgaritate. Asa ca, daca ai o rochie neagra scurta, in orice moment al zilei te-ai afla, nu lasa rochia sa te poarte pe tine. Accesorizeaz-o in asa fel incat sa construiesti tinute cu bun gust si poart-o fara ostentatie.
Eu de obicei vara nu prea port culori inchise,cu atat mai putin negru,insa aceasta rochie e atat de usoara si vapoaroasa incat nici nu m-am gandit la culoare.
Am purtat-o intr-o dupa amiaza de duminica la o iesire cu familia,o rochie casual insa cu tocurile si geanta am dus-o putin in sfera casual elegant.











 Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥  Lookbook ♥  Pinterest

Etichete: , , ,