Cum sa ai buzele sanatoase- Exfoliant de buze Sylveco







Toate ne dorim buze frumoase, sanatoase si bine hidratate.Buze pe care rujul sa stea  ore in sir si sa arate impecabil.O parte din aceste lucruri de pot realiza usor,trebuie doar sa avem grija de buzele  noastre.Este necesar sa le ingrijim  cum se cuvine pentru a ne asigura ca avem buze frumoase si sanatoase.

In primul rand, ar trebui sa dam o mare importanta hidratarii lor. Buzele sunt foarte sensibile, intrucat ele nu au nici un sistem de aparare.Ele se usuca din cauza soarelui, a frigului, a vantului si chiar a respiratului pe gura iar uscarea lor duce la crapaturi durereoase si la umflarea acestora,deci clar nimenu nu vrea buze uscate.
In cazul in care buzele ajung sa se deterioreze, adio ruj frumos aplicat,cred ca stii si tu cum arata un ruj pe  o pereche de buze crapate.

Asa dar pentru a remedia problema,trebuie mai intai sa tratam si apoi sa le  mentinem in perfecta stare :) 
Tratamentul se poate face acasa cu putina miere (2lingurite  cu un albus de ou,se amesteca bine bine se aplica pe buze si se lasa toata noaptea.
Dimineata se clatesc buzele iar operatiunea se repeta pana cand ai buzele perfecte.
Pentru ati  mentine buzele catifelate si fara cojite,este bine sa ti le exfoliezi de cel putin 2-3 ori pe saptamana,cel putin eu asta fac.
Exfoliantul ti-l poti prepara tu acasa, sau mai simplu il poti comanda de pe Aoro,eu acolo l-am gasit.Lipsa timpului ma impiedica sa fac multe lucruri asa ca de multe ori aleg varianta mai comoda,comenzile online
Acest exfoliant de buze nici nu e scump si e si usor de purtat dupa tine,in geanta ,in buzunar.
Singurul magazin online unde am gasit un exfoliant de buze si care m-a incantat,a fost pe Aoro dupa cum am mai spus.Am mai gasit cate ceva insa nimic satisfacator.
Acest balsam de buze cu efect exfoliant este de la Sylveco.Sincer a fost prima oara cand am auzit de aceasta firma asa ca am dat un search si am aflat ca firma este poloneza.Compania Sylveco a fost infiintata in 1992 si de atunci produce cosmetice care au la baza extract din mesteacan care contine betulina si acid betulinic, substante cu proprietati regeneratoare si anti microbi.Aceasta este  cunoscuta pentru productia de cosmetice naturale bazate pe unturi, uleiuri esentiale si extracte din plante. In oferta Sylveco se regasesc produse pentru ingrijirea fetei, buzelor, corpului, parului si pentru copii. Toate acestea sunt bazate pe uleiuri si unturi naturale, extracte din plante si extracte active din mesteacan. Cosmeticele nu contin coloranti, conservanti, siliconi, parafini, glicol, stabilizatori sau agenti de ingrasare. Totodata, nici unul dintre produse nu este testat pe animale.
Cosmeticele Sylveco pot fi de ajutor in lupta impotriva urmatoarelor afectiuni: acnee, psoriazis, piele atopica, escare, arsuri.
Pe mine una m-au cucerit.
Si pentru ca am deviat putin de la subiect, vreau sa iti zic ca acest balsam de buze cu efect de exfoliere imi place mult.
Da el este un balsam de buze inainte de toate si de aceea buzele mele sunt si catifelate dar si hidratate.
Stick-ul acela este foarte abraziv si rezistent.
Mie una imi place mult, nu imi agreseza buzele si de cand il folosesc buzele mele arata mult mai bine.
Are un aspect grunjos se simte aspru pe buze atunci cand il aplic,insa dupa imi raman cateva particule de exfoliant are incet incet se topesc.Hidratarea buzelor este un punct forte,alaturi de exfolierea buzelor.
Voiam buzele fine, catifelate si fara tot felul de cojite.Voiam a vad a rujul pe care il aplic dimineata tine 2-3 sau 4-5 ore fara sa fie nevoie de retusare.
Port rujuri zilnic si aproape 20 de ore din 24 :)) Dupa cateva ore rujul se strangea ,se stergea si arata tare inestetic, stiam motivul dar nu apucam sa imi fac un exfoliant acasa.
Am ales metoda mult mai usoara si rapida, am pus mana pe laptop,am dat un search,am gasit ce cautamam comandat si iata-ma happy  :) 




Eu il folosesc exact ca si un balsam de buze, o data sau 2 ori pe zi.Depinde de zile,de dispozitie si depinde daca il gasesc.Am un obicei prost sa car multe dupa mine, pun prin buzunare, genti si nu le mai gasesc :))
Balsamul este hipoalergenic si poate fi folosit cu usurinta de catre oricine.
Are 4,6gr , este exact ca si un ruj  si dupa cum am zis, se foloseste foarte usor si isi face treaba foarte bine. 
Dupa cel mult  o saptamana de folosit maxim 2 ori pe zi,buzele tale vor fi vizibil mai frumoase si mai sanatoase. 



Am spus si ma mai repet,daca esti  interesata il gasesti  pe Aoro la pretul de 15lei,mai mult decat  ieftin si accesibil tuturor.Eu il port in geanta dupa mine si de fiecare data cand simt nevoia il aplic pe buze,iar rezultatul este cel pe care mi l-am dorit.
-Buze frumoase,catifelate si sanatoase iar  rujul mat aplicat arata impecabil si nu mai am probleme o perioada buna de timp.


Tu cum ai grija de buzele tale?Cum le ingrijesti si protejezi de factorii nocivi ?
Tu iti exfoliezi buzele?Cu ce fel de produs?

Etichete: , ,