Cheap dresses from AmandaDress.com.au

De luni se da drumul din nou sezonul nuntilor si botezurilor.
E compicat cu rochia, cu pantofi cu coafura..Am si eu botez si nunta la fratele meu si e complicat rau.Nu stiu cu ce  sa ma imbrac,nu stiu cum sa imi fac parul....nu stiu nimic...
A ba stiu, stiu cu ce ma incalt,dar asta va arat in alt articol.Astazi sunt in cautare de rochie.Vreau o rochie nu foarte eleganta,nu decoltata nu sexy.Vreau o rochie..nu stiu daca o vreau lunga,nu am purtat rochii lungi.Nu stiu daca m-ar avantaja si nici nu stiu daca m-as simti eu ok in ea.
Am o dilema foare mare si sunt extrem de nehotarata si presimt ca la final nu o sa am nimic cumparat si pana la urma tot  cu ce am in dulap voi merge :)) 
Si cum in ziua de azi internetul e salvarea mea,am dat un search pe google Cheap Backless Formal Dresses Australia 
Si ce sa vezi am gasit rochii.,si ce rochii...Una mai draguta ca cealalta .
Majoritatea lungi , tip sirena,tip printesa ,  cu tull , din dantela...toate culorile si modelele.Vai mi-am facut-o cu mana mea... ce ma fac ? Nu stiu ce sa aleg .
Si daca alegerea a fost dificila , atunci sa oo facem si mai si . Mi-am zis totusi sa vad ce gasesc si la Sexy Formal Dresses Australia. Mare mi-a fost mirarea cand am gasit vreo 3-4 modele pe gustul meu, desi ziceam ca nu vreau sexy :) Cred ca avem viziuni diferite asupra acestui cuvant .
Primele 3 modele sunt mai potrivite pentru mine si pentru ce as vrea eu ,iar ultimele 2 mi-au atras atentia , sunt superbe dar oricat mi-ar placea nu cred ca as putea sa le port.Nu cred ca mi-ar sta bine avand in vedere ca nu am decat 1,64cm.










Toate aceste rochii se gasesc pe AmandaDress.com.au si multe dintre ele se gasesc la reduceri chiar si de 70-80 % . Iti poti alege marimea si culoarea dorita, pentru ca sunt nenumarate modele . Aici poti gasi atat rochii pentru tine cat si pentru mama ta sau persoane mai plinute. Eu zic sa dai un ochi pe site,niciodata nu se stie cand ai nevoie de o rochie pentru un eveniment mai aparte. 

Etichete: ,