August’s Nails Challenge - Monochrome

Uh , ce repede trece timpul ,deja suntem in luna August...Inca putin si vine toamna... Nu stiu cum zboara timpul asta,dar pentru mine e crunt.
In fine, luna august vine cu noi teme,cu noi manichiuri in cadrul colaborarii noastre .
Astazi monochrome,o tema destul de simpla dar totusi ofertanta.Mie una imi place mult si chiar imi era dor de o astfel de manichiura,
Aceasta e una din cele mai simple manichiuri.Baza, primul strat de alb Essence bine inteles :)  stampilat modelul preferta cu negru de la Orhide , si apoi totul sigilat cu Essence ultra strong.Pot sa va zic ca e chiar bun acest tot coat.Am purtat o manichiura cand am fost in concediu, iar dupa 7 zile cand m-am intors acasa manichiura era intacta .Nici macar la varfuri nu a sarit oja, si vorba aia am stat cu mainie in apa marii dar si la piscina.Deci din partea mea nota 10+ si il recomand cu mare drag.
Cat despre negrul de la Orhide e negrul pe care il folosesc de ani de zile pentru stampilat.Merge perfect si costa dar 3 sau 4 lei.
Asa dar acestea fiind spuse, astept parerea ta despre manichiura mea :)   1. Mădălina - http://misshappyandhernails.blogspot.ro
  2. Oana - http://unghiutele.blogspot.ro
  3. Corina - http://na-na-nails.blogspot.ro
  4. Claudia - http://www.claudiaschoice.ro
  5. Madalina - http://frumusetelapretmic.blogspot.ro
  6. Deyutza - http://deyutza87.blogspot.ro
  7. Andra Kat - http://andrakat.com
  8. Sophie - http://sophiesnailartdreamland.blogspot.ro
  9. Gabi - http://paginidezisinoapte.ro

Etichete: , , ,