Salopeta - un must have vara




Off unde esti vara? As vrea sa ma trezesc intr-o dimineata si sa fiu pe un sezlong la mare,sub o umbrela .Acolo sa traiesc si sa nu stiu ce e ala frig :) Iubesc caldura,soarele si marea,iar in contrat cu astea stau la munte,frig,umiditate si mereu temperaturi mai scazute.Astazi a iesit soarele insa timp de vreo saptamana a plouat si a fost foarte frig chiar si 7-8grade dimineata ...brrr 

Daca am vazut soare,am zis sa vorbesc astazi putin despre salopeta de vara....salopeta pe care am purtat-o intr-o joi cand a fost vara si la mine :)) 
In vara aceasta salopeta este un must have. Poate te-ai saturat si tu de banala tinuta compusa din pantaloni scurti si tricou.Salopeta de vara poate fi o alternativa foarte chic pentru o tinuta vesela si  draguta.
Desi par usor de purtat , salopetele au si ele cateva reguli dupa care ar fi bine sa te ghidezi.


1. Ar fi lungimea, daca o porti la plaja,putem zice ca lungimea nu conteaza,insa daca iesi in oras cu ea, ar fi bine sa fi atenta la acest aspect.Nu cred ca vrei sa iesi in fundul gol pe strada.La acest aspect ar fi bine sa fii atenta, mai ales daca iti cumperi salopeta dintr-un magazin online.

Un reper dupa care te poti ghida,ar fi sa iti tii mana pe langa corp si sa vezi unde ti se termina degetele.

2.Daca esti mai plinuta nu inseamna ca nu iti sta bine in salopeta. Dar ar trebui sa alegi un model intr-o singura culoare, pentru ca printul iti poate adauga cateva kilograme. Si materialul nepotrivit poate avea acelasi efect ca si printul nebunesc. Asa ca alege un material fluid in defavoarea unui material sintetic. Daca esti slabuta alege ce print iti place.

3. Cu geaca sau fara geaca? Depinde de vreme din punctul meu de vedere. Daca porti salopeta scurta seara poti adauga o geaca subtire de blugi sau o geaca scurta de piele ecologica.

4.Nu vrei sa renunti la tocuri? Nu-i nimic! Poarta salopete scurte de vara cu sandale sau pantofi cu platforma. Asa vei pastra aerul chic casual al tinutei. Pentru o seara in club insa poti alege pantofi eleganti cu tocuri inalte.



Eu am ales sa port geaca de blugi de la 1dress2wear pe care v-am aratat-o si in articolul anterior dar si o pereche de sandale cu platforma.Geanta am asortat-o cu printul rosu din salopeta si am iesit la plimbare .

Geaca de blugi 1Dress2wear
Salopeta Shein 
Geanta Adona.ro
Sandale No Name











Etichete: , , , ,