Impresii vacanta in Bulgaria + OOTD

Dupa cum stii,sau poate nu :) Sapatamana trecuta,m-am intors dintr-un bine meritat si mult asteptat concediu la mare.




Pentru anul acesta am ales Bulgaria.Nu am fost pana acum aici si am zis ca e bine sa incercam.Am citit tot felul de pareri si pro si contra.Nu stiam ce sa mai cred.Din acest motiv,m-am gandit sa scriu si eu cateva lucruri,pareri si impresii despre locatie,hotel,mancare,preturi,poate va fi de ajutor cuiva.
Dupa cum am zis,ne-am hotarat la Bulgaria anul acesta in special datorita preturilor la sejururi.
Am tot fost la noi,am cam vizitat ce era de vizitat,bani cheltuiam o graamda si deci era timpul sa vedem si altceva la aceiasi bani sau chiar mai ieftin.
Sejurul l-am platit de la inceputul lui Martie si ne-a costat 523euro,doi adulti si un copil de 6 ani,hotel de 3 stele,all inclusiv si transport cu autocarul din Suceava.Un pret super bun,zic eu.
Bun...Despre transport nu va povestesc prea multe,voi face un articol separat pe aceasta tema,dar mai intai sa incep cu partea buna a sejurului.
Statiunea aleasa Sunny Beach, hotel Bohemi 3 *  all inclusiv.
Am stat si am cautat aproape o luna pana sa ma hotarasc ce si cum.Am tot citit pee forumuri,despre majoritatea hotelurilor,ca e mizerie,ca bulgarii nu sunt prietenosi, ca nu stiu engleza,ca mancarea e rea,ca au facut indigestie...Noroc ca m-am oprit, ca altfel nu cred ca mai mergeam nici unde :D
Mi-am zis fie ce o fi,m-am pregatit cu medicamente si asta e,
Concediul propriu zis, a inceput luni la ora 14 si s-a incheiat luni la ora 12,
Hotelul este dotat cu piscina,curat peste tot,in camera se lua gunoiul zilnic si se schimbau prosoapele.La 2 zile s-au schimbat si lenjeriile.Nimic de obiecat in aceasta privinta.
La capitolul masa,mai slabut,insa nu am avut probleme deosebite.Aproape aceiasi mancare zi de zi,se mai schimbau 2-3 feluri,dar in principiu aceiasi.Cu toate acestea eu si copilul meu care suntem 2 mofturosi nu am murit de foame si nici nu am facut vre-o indigestie.
O chestie importanta,sau nu .,..Wi-fi gratuit in camera,lobby,piscina...Am citit la hoteluri mult mai scumpe si cu mai multe stele,ca wi-fi e contra cost,deci o bila alba,mai ales ca in roming internetul se taxeaza.
Hotelul era putin mai departe de plaja ,dar chiar si cele care erau acolo nu aveau sezloange si umbrele.Daca vreii sa stai pe un sezlong trebuie sa scoti din buzunar  10leva,inca 10leva daca vrei sa alegi si umbrela.De asemenea poti alege doar unul din cele 2.Mai la malul marii sunt si portiuni destinate doar pentru prosoape,asta daca nu vrei sa stai dupa zona cu sezloange.
Plaja cu nisip si foarte curata,nu tu chistoc de tigara,nu tu coji de seminte sau mai stiu eu ce.
Pentru micile impuritati,erau persoane care pe timpul zilei treceau si curatau totul.Apa si ea foarte limpede si curata.Intrarea se face lin si ai ceva de mers pana sa ajungi la apa macar pana gat.Salvamari din 500 in 500 de m ...stau de la 8 la 17 pe plaja.

In statiune sunt si 2 Aqua Park,unul mai mare si unul mai mic,La vreo 5 km se afla si Nessebarul.Vechiul oras - app superba locatia,daca ajungeti nu trebuie sa o ratati.Am fost de 2 ori intr-o saptamana.De asemenea in Nessebar se afla un alt Aqua Park , pe care il recomand, e mult mai mare,e mai nou decat cel din Sunny Beach si sta si mai bine la capitolul topogane.Chiar daca Aqua Park-ul din sunny ii vezi reclama peste tot,cel din Nessebar il conduce detasat. Este transport gratis ...deci nici nu trebuie sa stii unde sa mergi ca te duce microbuzul.

Nu ma mai lungesc , am spus in mare ce aveam de spus,daca cineva are intrebari si eu pot ajuta, o fac cu mare drag.
M-am lungit cam mult si risc sa plictisesc,
Las mai jos o lista cu cateva preturi dar si cateva imagini din vacanta 




                                                   Bluza Rosu/  crem / Bluza verde  ( click ) 
                                         Pantaloni scurti C&A (maro)  /H&M (negru)
                                                   Sandale Zorile Store 




















Etichete: , , , , , ,