Tinuta casual si sacou corai

Când prind soare trebuie sa profit la maxim.Degeaba suntem in luna iunie, daca tot trebuie sa ies cu geaca pe mine.Vreau soare si căldură ,am haine pe care nu le-am purtat de vreo 2ani,pentru că vremea nu mi-a permis.

Am prins duminica trecuta o zi cu soare si caldut,asa ca nu se putea fără o ședință foto 😁.



Sacou Aici/click
Bluză Ali Express
Blugi Breshka
Mocasini Aici/click
Geanta Amiclubwear


Sacoul corai alături de bluza cu dantelă sunt preferatele mele din această ținută.Bluzița mi-a fost lăudată in nenumărate ori si eu chiar mă bucur că am ales-o.Sacoul e atât de versatil si ușor de combinat si purtat.Chiar dacă are o culoare mai prea stridentă sa zicem , este o culoare perfecta pentru vară și sezonul cald. Sacoul este o piesa vestimentara care nu a fost nicio clipa in pericolul de a se demoda. Este comod, elegant, practic. In general, are o croiala simpla, cu maneci lungi, cade drept, de la umeri la sold, de la aceasta forma tragandu-si numele, din italienescul “sac”. Se poarta peste o camasa sau o bluza, iar in anotimpul rece poate fi imbracat pe sub un palton. 
Merge combinat atât într-o ținută casual cu blugi boy-friend dar si cu o rochiță de vară.Ma si văd cu o rochie vaporoasă, sacoul acesta cu mânecile suflecate si o pereche de sandale cu talpa joasa.

Si sa revenim la ținuta de astăzi, este una simplă cu elemente casual, perfectă pentru o duminica la film.




















Etichete: , , ,