Review Sampon impotriva caderii parului Yves Rocher

Am cumparat acest sampon acum ceva vreme , la recomandarea unei prietene.Ea a zis ca atat timp cat la folosit i-a fost foarte bine si nu i-au mai cazut fire de par.Daca ea l-a laudat atat,am zis sa il incerc si eu,la urma urmei,il voi folosii o perioada mai indelungata doar doar nu mi-o mai cadea parul asta.




Chiar in seara asta mi-a zis sotul sa ma tund,poate nu mai pica asa,dar eu NU.L-am lasat sa creasca ata si acum sa il tund,as plange o saptamana :D
Si sa revenim la sampon si  produsele Yves Rocher in general, acestea se bazeaza pe micsorarea secretiei de sebum la nivelul scalpului si stimularea radacinilor firului de par. Samponul se maseaza timp de 2 minute pe pielea umeda a capului si are o consistenta cremoasa.Acesta curata cu delicatete parul,stimuland in acelasi timp si circulatia sanguina, la nivelul scalpului.
Descriere oficiala sampon: 
Ingrediente de origine vegetala. Extract de lupin alb garantat de origine frantuzeasca, baza de curatare de origine vegetala.  Formula fara silicon pentru un par mai lejer. Un sampon in textura delicata si cremoasa, care actioneaza la radacina firului de par, stimuland microcirculatia la nivelul scalpului. Parul este mai viguros, mai puternic, mai rezistent. Se aplica pe parul umed si se maseaza delicat scalpul timp de 2 minute. A se clati cu apa din abundenta.

  Contine extract de Lupin alb, care se spune ca ar stimula micro-circulatia scalpului si ar impiedica astfel caderea firelor de par. La mine nu a functionat, si nu mi-a stopat caderea parului,insa imi place la nebunie cum miroase.

Miroase a plante , parca ai fi acolo , in mijlocul naturii. Are un miros placut, a plante,Lupin, care persista ceva timp in par (daca nu folosesti si alte produse de styling parfumate). Este posibil sa nu fie un parfum atragator pentru toata lumea, dar mie chiar imi place.Acesta ar fi unul din motive pentru care inca il folosesc,chiar daca nu si-a facut treaba in totalitate.Un alt aspect care mie imi place,ar fi ca imi lasa parul putin aspru.Nu ca ar fi bine treaba asta,dar eu am parul,lung moale si nu prea pot sa il aranjez,coafez mai nici cum pentru ca una doua se lasa.Dupa ce ma spal cu samponul acesta, parul parca e mai usor de coafat.

Este posibil ca pe tine sa te ajute acest produs, asa ca poti sa-l incerci, mai ales ca nu este foarte agresiv cu parul si scalpul.

Eu oricum foarte mari asteptari nu aveam,dar dupa cum povestea prietena mea,ma gandeam ca dau lovitura :)) 



Gramaj: 300 ml
Pret: Aproximativ 20 de lei, depinde de oferte.

Valabilitate :6 luni de la deschidere 
Nota: 8/10


Etichete: , ,