Review Gel de dus ziaja cu aroma de Coca Cola

Iti spuneam zilele trecute ca mi-am ales  3 produse de la Ziaja, unu deja ti l-am prezentat este vorba despre Tonicul astringent 
Astazi vreau sa iti povestesc putin despre gelul de dus cu aroma de Coca Cola din gama Ziaja Kids. Acest gel de dus este pentru copii dupa  cum zice si numele categoriei insa eu il folosesc  cu mareeee placere.
Cine a avut vreodata vreo fantezie sa faca baie in cola :))  acum si-o poate satisface.Acest gel de dus seamana efectiv cu insusi bautura.Miroase demential si e un adevarat rasfat atunci cand esti sub dus.



Un mic minus din partea mea,ar fi ca mirosul nu persisa pe piele si dupa ce ies din baie.
Sistemul de dozare este unu clasic,capacul se deschide usor nu am avut probleme .Sticla e transparenta deci e usor de urmarit cat produs mai ai.
 Textura este una usoara, ca o lotiune light de corp, care in  contact cu apa formeaza o spuma bogata si un miros imbietor .Am incercat sa nu aplic untul de corp dupa baie si pielea chiar nu si-a cerut acest privilegiu. Se poate si fara,insa mie imi place ca dupa fiecare baie sa ma cremuiesc.Produsul fiind destinat copiilor,nu provoaca iritatii si este foarte bland cu pielea.


La capitoul ingrediente,nu ma pricep insa pentru cine stie las si lista cu acestea

Faptul ca vine intr-o cantitate destul de generoasa 500ml iar pretu e undeva in jur de 13-15lei, este un mare avantaj.Il putem folosii cu totii insa nu stiu daca am sa las pe cineva sa se apropie de el.Am vazut si alte arome si chiar ma gandesc serios sa imi fac un stoc de geluri de dus .

Cei de la Ziaja au o gama foarte larga de produse, de la produse pentru femei, pana la produse pentru barbati, copii chiar si produse travel size.Am inteles ca aceasta companie a fost infiintata acum vreo 27-28 de ani, de o familie de medici farmacisti. Suna bine, nu ?
Si pentru ca preturile lor sunt mai mult decat accesibile oricui,trebuie sa incerc neaparat cat mai multe produse.Pe viitor cred ca urmatorul gel de dus va fi cel cu aroma de guma.Cred ca miroase delicios.
Tu ce produse Ziaja ai folosit?Ce mi-ai recomanda?
Eu una recomand produsele folosite pana in momentul de fata .


Etichete: , ,