Review - Crema anti rid 30+ Ziaja

Astazi un nou review , de fapt o noua parere despre produsele Ziaja.Sunt la al 4 sau al 5-lea produs de la aceasta firma si ma declar multumia de tot ce am incercat pana acum.Chiar nu credeam ca niste produse atat de ieftine pot fi si atat de bune.
Crema despre care vreau sa iti vorbesc astazi nu este tocmai pentru tenul meu , insa cu toate acestea eu o folosesc.Crema antirid cu ulei de masline Ziaja mai exact .


Crema este destinata persoanelor cu tenul putin ridat si uscat. Eu am cateva probleme cu tenul.In zona nasului,mai exact pe nas si pe aripile lui,mi se usuca pielea destul de rau, iar atunci cand aplic un fond de ten se vede foarte urat.
Din aceasta cauza am tot fost in cautare de o crema care sa ma ajute cu aceasta problema.Nu ma gandeam ca e atat de grasa aceasta crema,avand in vedere ca la baza este o crema antirud insa pentru ce am eu nevoie e minunata.


Uleiul de măsline si untul de shea o fac sa fie foarte grasă si de aceea este recomandată persoanelor cu tenul uscat si/sau usor ridat.
Descriere: hrănește, catifelează și regenează epiderma. Bogat în vitamina E, coenzima Q10, uleiuri esențaiale nesaturate,vitaminele A și E, provitamina B5, și unt de shea.
Chiar daca ridurile mele sunt si nu prea :)  mai bine prevenim decat sa tratam,asa ca aceasta crema imi este folositoare din doua puncte de vedere,adica face exact ce spune producatorul si sunt si rezultate vizibile.
Desi cantitatea de 50ml, poate parea o cantitate micuta,te asigur ca este mai mult decat suficient. Are o consistenta foarte densa si se consuma foarte greu.
O am deja de vreo luna cred,am folosit-o doar noaptea si abia daca se vede ca am umblat la ea.


Intra destul de repede in piele,nu lasa  o pelicula grasa,dar cu toate acestea o evit pe timpul zilei,eu avand tenul gras....si nu imi tine fondul de ten,intact pe ten mai mult de 3ore.Daca as folosi crema si pe timpul zilei nu cred ca ar mai tine nici macar atat.Desi am si probleme cu cosurile, imi apar mai tot timpul...crema nu a avut nici un efect negativ asupra tenului si nu am avut probleme legate de acest aspect .
Pretul e in jur de 20de lei si se gaseste in multe magazine online. Face Bucharest sunt importatori unici in Romania iar produsele lor le gasiti si pe site-ul oficial Ziaja .
In concluzie recomand crema antirid persoanelor ridate si cu tenul uscat.Cei de la Ziaja o recomanda persoanelor peste 30de ani,dar cum liniile fine isi fac apariția chiar si de la 25de ani, eu zic ca pentru a prevenii e bine de folosit aceasta cremă. Daca totusi ai tenul gras,clar trebuie sa o eviti chiar daca  e antirid.

Cine si ce a mai incercat de pe acest site?Eu abia astept sa incerc produse noi <3 

Etichete: , ,