Produse terminate in luna mai

Am avut putin timp liber si mi-am facut curatenie intre cosmetice.Am adunat cateva produse in ultimul timp,unele le-am terminat iar altele le-am aruncat pentru ca erau expirate sau mai aveau putin pana la expirare si nici nu le mai foloseam.



Incep cu gelul de la Garnier, mi-a placut,l-am folosit pana la ultima  picatura, l-am cumparat de pe Aoro si am dar in jur de 30lei .
Apa de argila , am folosit-o destul de mult,insa am inceput alte si alte lotiuni si am uitat de ea.Nu mai stiam cand am inceput-o si am zis sa o arunc pentru binele tenului meu :) 
Crema antiacneica de la Gerovital H3 Derma + am folosit-o pana la final,mie una mi-a priit,mai ales ca eu am probleme cu tenul.
Crema pentru luminozitate si hidratare tot de la Gerovital a fost buna,si hidratanta pretul e cam piperat insa merita
Creionul antiacneic de la Garnier ,bun , mi-a placut , eu l-am luat de tot de la Aoro, am vrut sa il mai recumpar insa nu il mai aveau...Trebuie sa il caut prin oras ca mie chiar mi-a placut si si-a facut efectul la mine.


 Din nou Gerovital -Gel spumant ,l-am folosit si a fost ok ,mi-a purificat tenul .Nu stiu insa daca l-as recumpara.Imi place sa testez tot altele si altele
Crema de noapte, a fost buna, hidratanta si chiar mi-a placut.Imi pare rau ca am terminat-o.
Crema La Roche Posay nu mi-a placut deloc.am primit-o acasa,nu mai stiu cu ce ocazie ,dar categoric nu.
Fondul de ten de la Flormar,de fapt un tester ...nu l-am terminat insa imi pare rau.Fondul de ten foarte bun.De ce nu l-am terminat .ca am tinut fodul de ten "de bun" vorba aia si am ramas cu produs in tub si ajuns la limita expirari.


 Diverse prosti :) Ojele deja s-au ingrosat si  am fost nevoita sa le arunc.
Dizolvantul de oja,sunt deja la n'spea sticluta,trebuie sa mai zis ceva?Bun ,ieftin si in cantitate mare.
De dischete ce sa zic le mananc pe paine :)Demachiat, sters unghii...


 Samponul Anticadere de la Gerovital Plant,bunicel dar o cantitate prea mica pt mine :)
Cremele de maini si picioare si-au facut treaba bine.Cea de la Gloves nota 10.


 Masca exfolianta cu miere Manuka ,mi-a placut mult,pielea ramanea atat de catifelara si luminoasa.
Luciul de buze de la Deborah,mi-a placut si el insa il aveam de ceva vreme si deja si-a schimbat culoarea ,a trebuit sa il arunc.


Cam asta am terminat eu in ultimul timp .Tu ce ai mai folosit si terminat ?Te intereseaza ceva mai multe detalii despre unul dintre produse,astept cu drag parerea ta 


Etichete: , , ,