Ootd - Vine vara in rochie albastra


                                                                   
 Rochie Shein  Sandale Old   Colier Here
                                             


Cum a dat caldura , am iesit si eu la rochita :)  Abia am asteptat momentul acesta.M-am saturat de ploi si frig,. vreau canicula  :D Am in dulap cateva rochite si mi-am propus sa fac abuz de ele vara asta. In ultima comanda Shein mi-am mai luat 2.Una o vezi astazi iar cealalata urmeaza.
Rochia albastra , am pus-o in cos de cum am vazut-o si chiar nu imi pare rau.Are un material bun,este destul de eleganta incat se poate purta chiar si la un eveniment de zi , dar tot odata poate fi si o rochie casual si poate fi purtata la o iesire in parc,asa cum am purtat-o eu de aceasta data.
Are un cordon in talie,iar fara el cred ca rochia nu avea nici un farmec.Materialul este unul care se calca usor si nici nu se sifoneaza foarte repede .Marimea aleasa este XL , desi la cealata rochie am ales M, si ambele imi vin foarte bine.La urma urmei nu conteaza care e marimea,conteaza sa fi atenta la masuratorile in cm,de pe site.Acest model se gaseste si pe negru,insa eu vara evit cat de mult pot negrul .Prefer culorile cat mai vii si vesele. 














              Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥  Lookbook ♥  Pinterest

Etichete: , , ,