Ootd- Rochia tip camasa cum o purtam



    Rochie aici /here 


Dupa cum ii spune si numele aceasta este o rochie, ba nu , e o camasa ... ii poti spune cum vrei pentru ca rochia tip camasa , poate fi catalogata drept o rochie cu infuente maculine,care seamana cu o camasa mai lunga, sau poate fi chiar  o camasa mai lunga,gen camasa boyfriend care poate fi accesorizata in fel si chip, dupa preferinte.
Am admirat de multe ori acest tip de rochie,insa niciodata nu am gasit ceva care sa ma atraga,pana acum.
Rochia-camasa ar trebui sa fie visul oricarei fashioniste care nu vrea sa-si petreaca toata dimineata in cautarea tinutei perfecte, dar vrea un look  original. Aceasta piesa simpla te va salva din impasul creativ, iti va pune in valoare calitatile fizice si-ti va ascunde micile imperfectiuni.
Chiar daca e o piesa simpla, inainte de a merge la shopping trebuie sa te gandesti la rochia camasa din perspectiva ta, particulara: unde o vei purta, cu ce vrei sa o combini, cat de senzuala vrei sa fie, si lista ar putea continua.
Eu cand am vazut prima data aceasta rochie m-am si vazut imbracata cu ea pe plaja,purtand doar costumul de baie pe dedesupt...
O rochie tip camasa pastreaza ceva din look-ul masculin, dar de regula materialele din care este realizata sunt cele care ii confera feminitate. Panza delicata, fluida, care ia forma siluetei, da unei rochii-camasa un aer extrem de sexy cu o curea in talie tinuta se completeaza minunat si esti gata de plecat in orice clipa.
Pana iti arat cum voi purta rochia la mare, am facut o alta sedinta foto :) Rochia mi se pare foarte sexy si destul de scurta pentru ce port eu in general, insa pentru mare e perfecta , abia astept sa o port fara nici o retinere .Momentan am imbracat-o doar pentru poze,pentru ca nu am curaj sa ies in oras cu o lungime atat de scurta a rochiei.







Tu unde si cum ai purta o rochie tip  camasa

                    ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥  Lookbook ♥  Pinterest


Etichete: , , , , ,