Summer Banggood Wishlist

Am prins si eu vreo 2 zile cu soare si deja m-au dus cu gandul la mare,vacanta,conediu...
Oh abia astept,stiu ca dureaza foarte mult pana vine acea zi,ziua plecarii si mai stiu si ca tot sejurul dureaza foarte putin...oricat de lung ar fi tot nu este de ajuns.Ai mai vrea si ai mai vrea sa mai stai si nu te mai saturi.Dar asta e,lucrurile trebuie sa aiba ordinea lor fireasca.E si sa nu mai gandesc atat de departe :)Momentan ma gandesc la mmentul plecarii si la vacanta in sine.
Ma tot gandesc ce sa imi iau in bagaj.Vreau multe,si fuste,si rochii si pantaloni lungi si pantaloni scurti...si costume de baie si multe...dar as vrea sa ma limitez la cateva doar.
Si pentru ca nu ma pot hotara la hainele pe care le am deja,ma gandeam sa imi cumpar cateva.Asa imi va fi sigur usor sa aleg ce iau cu mine in vacanta,pentru ca voi pe cele mai noi achizitii.Clar nu?  :))
 Asa dar ma gandeam la un costum de baie,am unul nou ,unul care e pe drum si parca mi-as mai lua unul.Am gasit unu care dupa parerea mea e perfect,se integreaza minunat in context .Daca iti place si tie modelul,il poti gasi aici   ( click ) .


A, am uitat sa iti zic,acest wishlist il fac cu #banggood cloth .
Am descoperit de curand acest site si chiar are preturi bunicele.Pe langa haine,pe site se gasesc o multime de alte chestii,cum art fi electornice,jucarii,telefoane si o multime de alte produse.
Pentru ca mi-am ales usor costumul de baie,am intrat si la categoria  Dress ,pentru ca am nevoie de o rochie, de fapt de doua.Una pentru botezul nepotelului si una pentru plaja,mers pe faleza  <3
Aceasta rochie imi place,e tare dragute,se mai gaseste si pe alte nuante si e in jur de 80de lei .

Culoarea e superba,modelul de asemenea.Eu nu am purata niciodata la petrecere rochie lunga,deci cred ca acum e timpul.
Hmm nu ma pot hotara la una dintre cele 2 



Mi-am gasit si rochie pentru plaja,asta e mai ieftina  putin si e superba.Voi fi o adevarata zeita

Nu e o lista lunga,sunt doar cateva produse de pe Banggood, wishlist va fi mereu,dar astazi ma limitez doar la atatea,de pe acest site.Maine cine stie ce mai vreau,si pe unde mai vad  :)asa a trebuie sa fiu cumpatata :)