Review toner astringent Ziaja

De aproape o luna, sunt in testare cu produsele Ziaja. Am tot auzit ca sunt bune aceste produse si am zis ca trebuie sa le incerc si eu.Produsele Ziaja sau Jaia asa cum se pronunta, sunt cosmetice poloneze si au un pret foarte mic si o calitate destul de buna.Multa lume am auzit-o si vazut-o multumita de aceste produse.Cosmeticele Ziaja sunt bogate în ingrediente active naturale, cum ar fi, de exemplu laptele de capra, trandafirii, iasomia, castravetii, gălbenelele, aloe, musetelul sau untul de cacao. Aceste ingrediente sunt naturale pentru pielea fiecarei femei si sunt usor de „prelucrat“ de catre aceasta. Forta activa a substantelor naturale ajuta de asemenea la autoregenerare.




Pentru inceput am ales 3 produse care mi-au facut cu ochiul imediat ce le-am vazut.Gelul de dus cu aroma de coca cola a fost primul produs pe care l-am pus in cos.Cum sa  nu il alegi?Despre el am sa va povestesc zilele astea.Cel de al doilea produs ales a fost lotiunea tonica astringenta Manuka.Am tot auzit de acest Manuka in ultimul timp si am vrut sa incerc si eu produse ce au in componenta Manuka.

Cred ca am in jur de 3-4 saptamani de cand folosesc acest tonic si ma declar profund multumita. Il folosesc atat dimineata cat si seara. Deoarece are o sticluta mai deosebita fata  de alte tonere, sau cel putin eu nu am vazut pana acum doar sticle clasice, acest toner se poate folosi in doua moduri.
1.Pulverizat direct pe fata si 2 pulverizat pe discheta demachianta si apoi sters fata cu ea.
Eu de cele mai multe ori il pulverizez direct pe fata, las sa intre bine in piele apoi aplic crema.Desi il folosesc zilnic de 2 ori, dimineata si seara, s-a consumat foarte putin produs.
Sticluta mea e valabila pana in mai 2018, cred ca imi va ajunge pana atunci :)) Recipientul este de 200ml si eu cred ca am folosit undeva la vreo 20ml sa zicem.Clar e foarte spornic si ma va tine mult timp de acum in colo.




Tonerul astingent Ziaja Manuka Tree promite sa tina sub control excesul de sebum si in acelasi timp promite purificarea tenului,reducerea porilor dilatati,stergerea urmelor de machiaj,asta cred daca il apici cu discheta, dar si calmarea ranior/iritatiilor provocate de cosuri. Si pentru ca in perioada de testare am trecut si prin acele zile cu mici sau mari monstruleti,pot sa iti zic ca acest toner,i-a tinut in frau si chiar nu am avut mari probleme cum aveam de obicei.
In acest moment am fata curata,pori micsorati si chiar nu mai am nici o retinere sa ies afara fara fond de ten.Dupa ce intra in piele,tenul nu ma strange si nici nu am vreo senzatie mai deosebita.
La mine isi face treaba si sunt multumita de el.Am rezolvat-o si cu sebumul si sper sa nu ma dezamageasca pe viitor.
Tonerul are un miros fresh si placut.La capitolul ingrediente,contine zinc care calmeaza iritatiile pielii dar si putin parfum.Nu cred ca e atat de grav,pentru ca acest ingredient e aproape de finalul listei.De asemenea nota 10,acest produs nu contine parabeni. 


Produsul este destinat fetelor cu tenul mixt sau gras.In nici un caz nu e pentru tenul uscat.Eu am avut ceva probleme cu pielela uscata din jurul nasului.Am rezolvat-o insa cu crema.
Eu una il recomand cu drag.Cine are tenul mixt / gras trebuie sa o incerce neaparat,face minuni,cel putin asupra tenului meu .
Pentru cantatatea de 200ml pretul este unul foarte mic.In jur de 19-20lei...
Tu ai incercat vreun produs Ziaja ?Ti-ar place sa incerci ceva ?
Ce produs ti-a placut cel mai mult ?

Daca esti interesata sa folosesti acest toner sau orice alt produs Ziaja , poti incepe cu un like pagini @FaceBucharest ,iar de acolo vei ajunge pe site unde poti comanda.De asemenea produsele se gasesc si in magazine/farmaci atat fizice cat si online. 

Etichete: , ,