Cum sa ai un somn linistit ?

Lenjeria de pat este un lucru esential pentru mine.Esential pentru un somn linistit si un confort sporit.Alaturi de comoditatea saltelei, lenjeria trebuie sa fie dintre cele mai bune.


Bumbacul se afla in topul preferintelor mele si mai bine din 3/4 din lenjeriile mele sunt din bumbac.Nici celelalte materiale nu sunt de lasat insa in bumbac ma simt bine si am un somn linistit.Bumbacul imi lasa pielea sa respire,cearsaful nu fuge de pe saltea si tine atat cald cat si racoare :) Iti vorbesc despre toate astea cu atat drag,pentru ca patul este unul din locurile mele preferate din casa :). As dormi 20 din 24de ore ...Da chiar daca sunt eu foarte energica, un somn bun de cateva ore mi-ar trebui zilnic:) Ale batranetii valuri ce sa mai :)) 

Pentru ca am tot vazut in ultima vreme promotii gen 1+1 gratis, am dat si eu un search pe google sa caut lenjerii noi.Nu ca m-am plictisit de ce am,pentru ca am mai profitat de o astfel de promotie acum ceva timp,si mi-am facut stocul de lenjerii pentru o perioada buna. 
Pentru ca am profitat deja de asfel de promotii stiu ca sunt niste lenjerii cu modele 3D sau 5 D de iti vine sa dormi cu ele in brate. Arata absolut minunat ,aceste lenjerii au modele superbe.Nu ai cum sa refuzi astfel de lenjerii,dupa ce le-ai cumparat vrei sa le schimbi zilnic,astazi un model,maine un altul :) 
Lenjerii de pat din bumbac 100% cu modele moderne de la cumparamisim,asta am cautat si asta am gasit.Am tot auzit de acest magazin si am auzit numai de bine.Nu aveam cum sa nu dau si eu o raita prin magazin...clar nu am cum sa ies cu mana goala.Somnul linistit ti-l faci tu,prin alegerea lenjeriei de pat perfecta.Perfect dupa cum am mai zis pentru mine inseamna bumbac,iar pe langa bumbac model imprimat are si el un rol important.
Vai cine ma pus,era in jur de 12 noaptea cand am intrat pe site si deja e 1.30 ..atata am rascolit acest magazin si atat am analizat lenjeriile.Toate sunt minunate,au modele deosebite si cu greu te poti abtine sa nu o vrei si pe aia si pe aia...sau de ce nu pe aia.
Nu stiu ma gandeam sa ii cumpar si lui frate-miu ca si asa indata de casatoreste si vine si bebe <3.Oricum eu zic ca le-ar prinde bine o lenjerie ca si cadou de nunta...si mai e si nepoata care de curand s-a mutat cu iubitul si trebuie sa mergem in vizita..Chiar nu stiam ce sa le cumpar,acum m-am hodarat. Modelele ce le-am vazut ma imbie sa fac cumparaturi si sa gasesc diverse motive pentru face shopping in materie de lenjeri.

Eleganta dar totusi romantica,iar in interior sunt multe multe inimioare <3 Aceasta lenjerie chiar m-a cucerit

 O scrisoare cu fluturasi si floricele <3 ce poate fi mai dragut si mai romantic...Un somn linistit il ai cu siguranta.Nu stiu de ce si de unde vine,dar in ultimul timp m-am cam axat pe culoarea mov.Scrisoarea,fluturasii si floricelele mov ma atrag.Movul cred ca ma linisteste cand vine vorba de somn.


 Uhh cat e de draguta... am gasit-o ultima si cred ca asta ramane in topul,topului preferintelor mele:)) De fapt am mai vazut una,tot cam acelasi imprimeu,dar totusi diferit..si parca nu atat de dragut si nu atat de mov.Da din nou mov si imi place ...o fi bine,o fi rau ? 
Nu stiu..poate ca nu am inca o lenjerie mov si de asta ma atrage atat de mult aceasta nuanta.
Tie ce model iti place cel mai mult ?

Etichete: ,