Pantofi cu toc vs adidas

Sunt curioasa cate dintre noi femeile aleg pantofii cu toc in defavoarea pantofilor sport, a adidas-urilor.
Oare cat ar fi procentul, cate persoane ar alege o pereche de pantofi cu toc si cate persoane ar alege o pereche de adidas.
Intradevar sunt pantofi diferiti, iar fiecare gama de pantofi  este adresata sau se recomanda a fi purtata in functie de locul, timpul si evenimentul respectiv.
Sunt persoane care adora foarte mult stilul sport si de aceea majoritatea pantofilor pe care ii vom gasi la aceste persoane sunt clasicii adidasi.
De asemenea sunt si persoane care adora stilul elegant iar cu siguranta pantofii predominanti in dressing-urile acestor persoane vor fi indiscutabil pantofii cu toc.
Slava Domnului ca exista o multitudine de magazine atat in centrele comerciale cat si online de unde putem alege diverse modele de pantofi atat sport cat si eleganti.
Eu mi-am achizitionat saptamana trecuta o pereche de adidasi, adidas de pe answear.ro si recunosc ca ii urmaream de ceva timp si de fiecare data amanam sa ii cumpar deoarece nu sunt adepta stilului sport.
Insa aveam nevoie de o astfel de pereche de pantofi si intr-un final mi i-am comandat.
Pantofii din colectia adidas Originals sunt confectinati din piele naturala, branturile la fel si sunt si antibacterine, impotriva transpiratiei. Sunt foarte comozi si relaxanti iar cu siguranta in cazul in care sunteti o persoana activa si va place sa mergeti la sala sa faceti sport o astfel de pereche de adidasi o sa va ajute sa faceti sport si o sa va si protejati picioarele.

Consider ca fiecare tip de incaltaminte este potrivit fiecarei femei in functie de evenimentele la care participa sau la momentul zilei si cred ca fiecare dintre noi ar trebui sa aleaga ambele variante atat clasice cat si sport, sa purtam cu incredere atat pantofi cat si adidas.

Etichete: