Ootd - Sacoul si camasa de blugi intr-o tinuta casual elegant



Yee yee e vineri.... Inca o saptamana s-a mai incheiat.




Momentan ploile au luat locul soarelui,insa sunt sigura ca va veni cat de curand caldura.Daa,doar caldura vreau,urasca sa ma imbrac gros si sa fiu infofolita.Adevarul e ca acele calduri de saptamana trecuta m-au cam speriat,De ce?Pentru ca ma gandeam ca n-o sa apuc sa  port,sacourile, jacketele,vestele de blana si tot ce mai este perfect pentru aceasta perioada.
Voiam sa port si aceste obiecte vestimentare,nu imi doresc sa trec direct de la geaca de iarna la tricou cu maneca scurta.
Duminica trecuta am prins o vreme perfecta de plimbare.Am purtat prima data pe anul acesta pantofi.Super mega incantare pe tema asta..,  :)
Camasa de blugi este un simbol al anilor 80' insa rezistat cu stioicism si de afla si acum in topul preferintelor,multor persoane.
Aceasta este un must-have si nu trebuie sa lipseasca din garderoba oricarei fashioniste.Desi inainte blugul  era considerat materialul saracului,datorita rezistentei sale la uzura,astazi este un adevarat trend.Camasa de blugi se poate asorta in nenumarate combinatii,cu fuste lungi sau scurte,cu tricouri albe pe dedesupt ,cu blugi sau cu sacouri.
Eu una port destul de des camasi,iar astazi am ales o tinuta casual eleganta .

Camasa  Link 
Pantaloni Link
Sacou Zara 
Pantofi Zara 
Geanta Adona.ro
















Daca iti  place geanta,poti profita de reducerile de pana la 50% de pe Adona,ro  dupa cum sti aici gasesti cele mai tari genti. :) 

Iar de pe Shein , poti profita de  transportul gratis  si de ce nu sa iti iei camasa de blugi sau costumul de baie dorit :) ca tot mai e putin si se deschide sezonul estivaaaaaalllllllllllll <3 



let’s go crazy.


It’s time to show your figure.



Hey there, Summer.



Take 40% OFF Over US$55  Code:SUM40



Take 45% OFF Over US$105 Code:SUM45



Get your latest fashion style from SheIn. here: HEY THERE, SUMMER


Etichete: , , ,