Flower power shirt sau ce mai purtam la birou



Brr cat e de frig afara...Merge perfect o cana de ciocolata calda sau un ceai fierbinte,la gura sobei :) 

Cele 2-3 grade de afara si ninsoarea de astazi ma fac sa ma gandesc la iarna serios.Vorbesc despre luna aprilie,stai linistita nu citesti o postare mai veche si nici eu nu am innebunit :) 
Au fost,sunt si inca vor urma zile friguroase cu ploi si ceva zapada,insa eu sper sa se termine repede.Vreau zile de vara,zile in care sa ma inbrac in tinute flower power.Nu stiu cum esti tu insa mie modelele florale imi dau multa energie.
Camasa cu flori este achizitie noua.Daca ai fost putin atenta pe pagina de facebook ai vazut ca am facut un mic preview la produsele alese.
Camasa e aproape ca pe site,doar ca acolo mi-o imaginam putin mai lunga si nu credeam ca are bata in talie.Per total si exceptand acest aspect,materialul e ok,2-3% grad de transparenta iar printul e minunat.
Duminica am prin vreme minunata si bineinteles ca nu am rezistat sa stam in casa.Am lua si aparatul cu noi,pentru ca altfel nu se poate si a iesit o mica sedinta foto. :) Sacaoul este o piesa care nu putea sa lipseasca deoarece camasa este exact pana in talie si momentan nu sunt pregatita sa imi arat abdomenul :))Acesta se gaseste in 4 variante de culori pe sie  Camasa este marimea L,ghidandu-ma dupa masuratorile de pe site am ales marimea si imi este perfecta.

Sacou Link 
Camasa Link 
Blugi H &M
Pantofi Romwe 










          ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Lookbook♥ Pinterest

Etichete: , , ,