Oricand in trend cu XTina.ro

In ziua de astazi e atat de simplu si atat de rapid sa iti reinnoiesti garderoba.E atat de comod sa faci cumparaturi de acasa,din fata calculatorului.
Internetul este o binecuvantatre pentru noi toate si noi toti.Pe internet gasesti cam tot ce ai nevoie.Iar daca esti o fashionista sau o persoana careia ii place sa se imbrace la moda,mereu esti in cautare de idei de tinute,cauti haine la moda.Dupa ce ai descoperit trendurile sezonului sunt absolut  sigura ca incepi sa bati magazinele in lung si lat sa gasesti produsele dorite.
Dar ce te faci cand locuiesti intr-un orasel micut,fara mall-uri,centre comerciale si alte nebunii de genul asta.Apelezi la internet,dupa cum am zis...o binecuvantare cel putin pentru mine.

Internetul si magazinele online pe mine ma salveaza.
Cea mai recenta descoperire este XTina.ro.
Aici gasesti haine si accesorii ieftine online.
Si daca ziceam de accesorii,atunci cand am intrat pe site prima data am dat click pe genti.Nu ca nu as avea destule,dar cand am vazut modelele..mi-am spus ca vreau si eu,cel putin 2-3 sau 5 modele:))
Cum sa nu adori acest gen de genti ? Jacketele acestea ...sau gentile jacketa arata minunat,ele se gasesc pe mai multe nuante,si ce dragut e sa iti poti asorta geanta cu jacketa de piele :)


Franjuri inca sunt in trend,nu am decat o geanta cu franjuri si aia e micuta.Aceasta  e minunata e mare si incapatoare exact cum este geanta ideala pentru mine.

Un alt obiect vestimentar ce mi-a atras atentia e aceasta jacketa .Mi se pare foarte interesanta.Pe site se numeste Denim Moto.Nu stiu daca parte din fata e din denim sau piele ecologica,insa mie una mi se pare wow.Nici nu e scumpa....si chiar as purta-o cu drag .

Si ca sa imi inchei wishlistul cu un articol dragalas si plin de culoare...
Rochita asta ma cucerit <3 

Sper din suflet sa se termine cu ninsoarea si pentru Paste poate imi innoiesc garderoba cu aceasta rochie flower power. M-a cucerit iremediabil,iar pretul este unul acceptabil si pentru toate buzunarele.Mai sunt cateva modele diferite pentru acest croi de rochie,insa aceasta parca m-a atras cel mai tare.
Si dupa cum ziceam la inceput in cateva minute am vizitat un magazin,in vreo2 ore am vizitat cred a vreo 10 si intr-un final am ales ce  a fost mai bun.XTina.ro .
Preturile si modelele mai deosebite m-au facut sa aleg acest site si abia astept sa i-au salariu sa tai asa cate un produs de pe lista dorintelor :D

Etichete: , , ,