Omg Is Huge

Reducerile astea ma omoara  :) 
Acum ma gandesc ca poate e mai bine ca nu stau intr-un oras mai mare cu mall si toate nebuniile,Nu stiu ce m-as fi facut de unde atatia bani pentru toate reducerile astea :))
Nu am mall in oras dar am magazine online pe net...mai grav..sunt mult mai multe  :)
Deocamdata Shein e in topul preferintelor.In momentul de fata e singurul magazin care trimite produsele acasa prin posta normala si nu la vamala.Am tot avut expeiente neplacute cu vamsi,sa le duc dovezi si cate din astea si am vreo 5 luni de cand am evitat sa mai cumpar.Dar dupa cum am zis pentru shein trimit acasa ramane magazinul meu preferat.
Iar daca au si reduceri...m-au cucerit iremediabil
Rochia am pus-o pe whilist,m-a cucerit cand am vazut ca are buzunare.Ador buzunarele :))Am ochit de mult aceasta vesta dar am tot evitat sa o si cumpar,de ce nu stiu...dar totul e posibil ca la urmatoarea comanda sa o si iau.


Aceasta rochie de plaja ,  m-a cam cucerit si ea.Buzunarele mai exact :)) Deja mi-am rezervat concediul si ma apuc sa imi fac garderoba pentru mare...


Si daca vorbeam de mare,si acest sacou cu dungi marinaresti ma duce cu gandul la vacanta,mare,marinari....Si gata ma opresc ca iar ma ia cu dureri de cap :)) Prea mult shopping :D OMG!THIS. IS. HUGE.

Seize the chance.

You are the queue.

Take 40% OFF Over US$55  Code:HUGE40

Take 45% OFF Over US$105 Code:HUGE45 here: OMG!THIS. IS. HUGE

Etichete: ,