Review Sally Hansen Instant cuticle remover

O mana frumoasa,trebuie ingrijita.Se spune de altfel ca ochii sunt oglinda sufletlui iar mainile sunt cartea de vizita fiecarei femei care se respecta, iar manichiura vorbeste fara ascunzisuri despre noi. 
Cu cat unghiile sunt mai îngrijite, cu atat nota pe care o primim de la cei din jur, nota care contează in evaluarea noastra si in modul in care suntem privite si apreciate este mai mare. Cuticulele, mai exact straturile de piele moarta sub care se formeaza matricea unghiei, sunt deseori ingrijite incorect, desi ele au un rol important pentru sanatatea degetelor si estetica manichiurii. In mod esential, cuticulele actioneaza ca un scut protector al tesutului care produce celule noi, din care unghiile sunt constituite.
specialistii nu mai recomanda taierea cuticulelor, ci impingerea acestora catre baza unghiei si hidratarea lor.

Ma stiti deja si stiti pasiunea mea pentru nail art si de aceea am nevoie mereu ca unghile si cuticulele mele sa arate bine.Nustiu cat de bine reusesc treaba asta insa mereu sunt in cautare de lucruri noi si chestii interesante de nailart.
Initial eram in cautare de o crema,un ulei sau un peeling pentru cuticule.Nu stiu din ce
cauza,dar tind sa cred ca din cauza tratamentelor de unghii mi se usuca destul de rau cuticulele.
Dupa cum v-am zis eram in cautare de un produs minune pentru cuticulele mele si vreau sa cred ca l-am gasit.Cand am citit desrierea sa, am zis wow daca face si ce spune atunci e minunat.Am dat si eu search pe google sa aflu ceva concret,mai exact review-uri si nu stiu sa fi gasit,poate unul sau doua.
Acesta a fost motivul pentru care m-am hotarat sa scriu si eu cate ceva despre acest produs minune pentru ca merita sa se stie despre el.Atunci cand eram in cautare de produse minune am gasit acest gel dar si un altul de la Eveline.De la Eveline am deja cateva produse si le-am vazut calitatea,dar am zis ca ar fi mai ok Sally Hansen,iar daca va fi data viitoare voi incerca si gelul celalat,acela fiind mult mai ieftin la jumatate de pret chiar.
O descriere oficiala ar suna cam asa :
Produsul unic Sally Hansen Cuticle Care indeparteaza cuticulele uscate si intarite. Regenerează cuticulele deteriorate sau incomode. De asemenea, hidrateaza unghiile si cuticulele, calmand pielea din jurul unghiilor. Pentru indepartarea cuticulelor intarire, Sally Hansen Cuticle Care este o alegere 
excelenta.
Efecte:

 Cuticle Remover de la Sally Hansen e sub forma unul gel transparent, semi-lichid . Se aplica pe cuticule (varful e special conceput in acest sens, pentru o dozare usoara) si se lasa 15 secunde sau mai mult depinde cat de repede te misti.Adica eu incep cu degetul mic in 15 secunde dar pana ajung la cel mare trece si 1 minut,dar asta nu e nici o problema,sau cel putin eu nu am vazut nici una.Dupa ce au trecut cele 15 secunde,incep sa imping si sa indepartez cuticulele.Folosesc o ustensila din metal si pt spune ca imi ia cuticulele cat ai zice peste.

Mare mi-a fost mirarea cand am testat prima data acest produs si cand am vazut si rezultatul.Cu un minim de efort si in maxim doua minute aveti niste unghii si cuticule de invidiat :)Eu il folosesc cam de 2 ori pe saptamana si vreau sa cred ca manichiurile mele arata din ce in ce mai bine si datorita acestui produs.
Inainte si dupa :)scuzati de unghiile ingalbenite...momentan lucrez la albirea lor.
Oricat de draguta si corect realizata  ar fi o manichiura daca cuticulele nu sunt ingrijite totul arata horror.
Recipientul este de plastic cu gatul subtirel si numai bun pentru aplicat produs in jurul unghiei.


Cantitatea este de 29,5ml,poate parea mult sau putin insa eu il folosesc de prin noiembrie cred si indata e gata si februarie si am folosit cam un sfert.Tind sa cred ca mai mai tine cel putin 3-4 luni de acum in colo.Pretul de asemenea  poate va pare mare sau mic insa cei aprox 28de lei pe care i-am dat se justifica,
Acest produs pentru indepartarea cuticulelor isi face treaba si tine si mult adica sa dai 30 de lei o data la 7-8 luni mi se pare mai mult decat ok.
Oricum produsul este valabil 24de luni de la deschidere,deci daca va zgarciti putin si va tine 1 an,30de lei pe an este o super afacere.
 Eu mi l-am achizitionat de la Aoro si nu stiu daca se mai gaseste online pe vre-un site.Dupa cum stiti nu e primul produs cumparat de pe acest site.Per total sunt multumita de el,preturile sunt acceptabile iar produsele de calitate.Desi produsele vin din Polonia,in maxim o saptamana ele ajung acasa,aduse de curier.Dupa cum stiti sau nu :) aici gasiti atat produse pentru femei,barbati dar si pentru copii.Eu i-am luat de multe ori copilului produse de igiena din gama Disney si acesta a fost super incantat...Din experienta mea cu ei,nu pot decat sa vii recomand.Cumpar si folosesc produse de la ei de mai bine de un an si nu am avut niciodata neplaceri.




Voi cum va ingrijiti cuticulele?La ce metode apelati ?


Etichete: , ,