Ootd- Cum purtam rochia tricotata

Dintre toate tendintele sezonului rece rochia tricotata este cea care se detaseaza vizibil de restul.Eu  am ales sa port multe rochii toamna ce a trecut dar si asta iarna.Nu m-am lasat nici acum pentru ca astfel de rochii sunt perfecte si pentru primavara.

Fie ca este vorba de rochia tricotata, sau de rochia pulover care face parte din aceeasi categorie, rochiile de acest gen apartin sferei casual a sezonului rece si sunt pregatite sa construiasca tinute chic dar si confortabile in acelasi timp.
Ghetele army, fara toc ofera  un confort mult dorit mai ales cand ai mult de mers pe jos.  O rochie tricotata simpla alaturi de ghete army trebuie accesorizata potrivita pentru a construi o tinuta punk-chic.Abia astept sa o port si intr-o asfel de combinatie.
Rochia tricotate se va potrivi de minune si cu botinele, orice model ai alege. Poarta un dres compact, care va lungi linia piciorului, mai ales daca botinele sunt in aceeasi culoare si au un toc inalt. 
Cea mai potrivita tinuta pentru sezonul rece este cea formata din cizmele lungi si rochia tricotata.Eu asta am ales pentru astazi.
Rochia aceasta am ales impreuna,daca pot zice asa.Am ales 2 modele si v-am rugat pe facebook sa ma ajutati sa aleg una.Aceasta a iesit castigatoare si ....uite-ma imbracata cu ea..La cererea publicului  :)) 


Rochie link
Camasa link 
Geanta Adona.ro











Voi purtati rochii tricotate ? Daca da in ce combinatii ?

                      ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Lookbook♥ Pinterest

Etichete: ,