Epilare la mine acasa

V-am tot povestit pe facebook despre teama mea de epilare cu ceara.Cine nu isi doreste piele fina cu bani putini.In ziua de astazi sunt multe metode de epilat ...bani,timp si curaj iti  trebuie...Epilatul definitiv este o optiune buna,insa costa..


.Daca dispui de ceva reurse de bani merita sa faci acest pas,in caz contrar,te multumesti cu aparatul,ceara,crema epilatoare sau bic-ul :)

Prin liceu epilarea era cu ceara calda...ajutorul meu de nadejede era mama....De multe ori eram traumatizata dupa o sedinta de epilat  :)) Chiar daca nu lasam parul sa creasca,durea al naibii de rau.
Dupa o perioada am trecut  la epilator...Traiam eu cu impresia ca daca ma epilez cu eplatorul electric,in timp firele de par vor fi tot mai putine si nu va mai durea asa :) 
De data asta sotul era ajutorul meu de nadejde:)Numai el stie cat am muscat eu din perna cand ma epila in zonele in care eu nu ajungeam.
Am incerat si  benzile ceara rece...Nu a avut nici un efect la mine,firele de par ramaneau si nu ma multumeau deloc.
Nici crema sau bic-ul nu sunt 2 metode pe care le agreez.Sunt bune doar pe moment in cateva zile deja parul creste si rar le folosesc.
Cand am avut ocazia sa testez kit-ul de epilare de la Epilatpro.ro am zi imediat Da.Chiar daca e iarna si multe femei o lasa mai moale cu epilatul,eu nu suport parul si ma epilez destul de des.Cum am incercat cam toate variantele pana acum si aceasta imi era necunoscuta,mi-am zis ca trebuie sa incerc.
In coletul am primit acest kit ,format din 
Iar pe langa acest kit, am mai primit si un sapun din lapte de capra.
Sapunul din lapte de capra este recomandat in special pentru persoanele cu pielea sensibila, uscata si crapata,precum si persoanelor care sufera de eczeme, psoriazis, acnee, pete, iritatii, mancarimi, etc.Este ideal si pentru spalarea parului.Laptele de capra este unul dintre cele mai hidratante si vindecatoare lucruri pe care le puteti pune pe piele. Contine o sumedenie de nutrienti incluzand vitaminele A, E, D si probiotice, iar ph-ul sau este asemanator cu cel al pielii. De asemenea este bogat in acid beta hidroxilic natural (BHA) ce stimuleaza exfolierea pielii aceasta ramanand moale si fina.Un sapun care are in componenta lapte de capra este un rasfat pentru orice tip de piele deoarece curata in profunzime si este extrem de delicat.



Avantajele unui astfel de kit:ar fi destul de multe ,incat sa investeti cativa banutii in el.

  1.  Poti sa te epilezi acasa,linistita.
  2. Rezultatul este de durata insa nu de  6 saptamâni, ca in reclame :) parul are cicluri de crestere si chiar daca ai eliminat unul, vine tare din spate următorul, 
  3. Totul  este incredibil de rapid si mai ales aproape deloc costisitor (ata dupa ce ai investit banutii in kit )
  4. .Sa ma explic: e vorba de investitia initiala (kitul meu a fost 84lei) iar pe parcurs trebuie achizitionate doar cartusele de ceara si fasiile de hartie pentru indepararea cerii.Un cartus costa in jur de 5 lei iar benzile de hartie 100 de bucati consta in jur de 12lei.O nimica toata...Incalzitor de ceara  e putin mai scump,dar dupa ce il ai totul e un fleac :)
  5.  Un flacon de ceara mie imi ajunge pentru 2-3 epilari pana la genunchi (daca vizati și alte zone cel mai probabil un cartus va este super suficient o data). 





Aparatul e foarte usor de folosit.Pur si simplu se introduce rezerva de ceara  si de lasa in priza circa 30min.
Ceara se aplica in sensul cresterii firelor de par, in strat subtire, se apasa usor cu mana deasupra benzilor, iar apoi se trage ferm în sensul opus. Eu aplic de 2-3 în acelaşi loc ceara, fiindca nu reusesc sa indepartez din prima toate firele.




Citisem ceva pareri ca ceara roz este pentru piele sensibile,eu am testat-o si chiar mi se pare opusul.Pe maini chiar m-am iritat putin..insa parul a fost indepartat considerabil.Momentan astept sa creasca parul sa pot testa si celelalte.
Rezerva roz folosita atat pe brate dar si picioare de sus pana jos,s-a consumat aproape 3/4.Deci zic ca mi-ar mai ajunge o data pentru picioare sau cel putin partea de jos.
Inainte de fiecare epilare imi exfoliez pielea si incerc sa evit cresterea firelor de par sub piele..Desi au trecut cam 2 saptamani,parul a inceput sa creasca dar nu firele pe sub piele,asa cum pateam cu epilatorul.Din acest punct de vedere o mare bila alba.
Urmatoarea rezerva pe care o voi folosi e cea cu miere .
Dupa epilare ,pielea ramane curata,in general toata ceara este indepartata cu ajutorul benzii de hartie,Insa daca cumva pielea va ramane lipicioasa un ulei dupa epilat este minunat.
Insa daca nu aveti la indemana asa cum nici eu nu am avut,puteti incerca cu lotiune de corp,la mine a facut minuni.
Deja m-am lungit prea mult si acest articol poate fi plictisitor.asa dar daca aveti intrebari le astept cu mare drag.
Voi ce metoda de epilat folositi?Metoda cu ceara calda cum vi se pare ?

Etichete: ,