Ce produse am mai terminat

De mult nu am mai facut un astfel de articol si am strans destul de multe produse terminate.M-am mirat si eu cand am luat cutia in care le pastrez pana le pozez :) 



Unele dintre produse le-am folosit pana la ultima picatura,mi-au placut dar nu stiu daca le-as mai recumpara,unele nu le-as recumpara sigur iar cu unele raman inca prietena fidele.
In categoria geluri de dus si ceea ce tine de baie....am terminat destule zic eu...am avut o colectie destul de mare de geluri de dus si incet incet vreau sa le termin pe toate.
Avon CityRush imi place parfumul maxim,gelul de dus parca nu are nici o legatura cu parfumul.E mai barbatesc sau nu stiu un miros dupa care nu ma dau in vant.Nu stiu daca l-as recumpara
Gelul de dus de la Sephora,cu aroma de caramel....Nu pot sa va zic decat ca e divin.Miroase vestial,imi venea sa il pun pe paine.Clar l-as recumpara pe el si alte variante.
Gelul intim de la Avon.pe acesta il folosesc de mai bine de 2 ori si nu m-a dezamagit pana acum.Il recumpar de fiecare data
Gelul de dus de la Nivea,este si el un gel de dus cremos care miroase divin si merita re)cumparat
Gelul de dus de la Saponaria a fost si el cu o aroma delicioasa de ciocolata si potocale.Consistenta,culoarea si mirosul imitau aproape identic ciocolata si cu mare greu m-am abtinut.

Balsamul de la Farmec cu urzica,face parul moale,usor de pieptanat si chiar mi-a ajutat.Cred ca il voi recumpara.
Pana nu deumult nu intelegeam care-i treaba cu exactitate cu acest sampon uscat.Dupa ce am terminat primul recipient,am inteles cu sta treaba.Sunt deja la al 3lea flacon :D
Mirosul de vanilie m-a indemnat sa cumpar aceastalotiune.Nu ma da pe spate insa pentru 6 lei e buna.
Am terminat si primul gel de dus de la Balea...eeee pana acum visam la produse balea si acum le si termin la foc automat.
Tratament impotriva caderii parului de la Gerocossen.L-am cumparat in urma unui review negariv.Am vrut sa ma conving ca e chiar asa...A a si fost bani aruncati la gunoi.Produsul e pe 3/4 .Nu mi-a placut deloc.
Samponul e ok,aceasta a fost o varianta mini,momentan folosesc varianta full size impreuna cu fiole de regenerare,Astept rezultatele
Gomajul pentru corp de la Avon Planet spa...miroase divin si face pielea foarte fina si catifelata.Parca l-as recumpara/

 Cremele de maini foarte bune amandoua...Imi plac si le recumpat mereu,valabil si pentru  crema depilatoareMa inteleg bine cu ea.

 Cateva mostre,imi plac toate,de cremele de la Ziaja am ramas uimita vreau sa incerc si produsele full size,
Bazele de machiaj  Avon si Elf foarte bune,momentan folosesc Flormar,de asemenea foarte multumita.
Fondul de ten de la MaxFactor are si el o bila alba si l-as recumpara.Face tenul foarte frumos si nu exista efectul de masca,

 Crema de la Vichy .s-a terminat :( E printre singurele creme care se comporta minunat pe tenul meu,Are o cantitate destul de mare,dar si pretul e pe masura.E putin mai scumpicica dar merita.
Fondul de ten de la Astor m-am inteles bine ce el dar spre final parca nu mi-a mai placut.
Lotiunea antiacneica de la Elmiplant o folosesc inca din adolescenta...Deci mai bine de 12-13 ani...
Spray-ul fixator mi-a placut...a venit intr-un moment cand chiar voiam sa incerc unul,Nu tie machiajul mai mult de 10 ore,in conditiile in care eu am tenul gras.Oricum e bunicel,merita recumparat.
 Lotiunea de curatare de la Anian cu goji mi-a placut,am folosit-o pana la ultima picatura si merita cumparata mai ales ca nici nu e asa scumpa.
De cand am descoperit deodorantele Dove,doar pe ele le folosesc.Am incercat mai multe variante,dar parca cel cu castraveti imi place cel mai mult.
Dizolvant de unghii,de la Farmasi,pe acesta il folosesc de ceva vreme,cand il prin la promotii cu vreo 3 lei imi cumpar mai multe sticlute.Si acum am avut mai multe terminate,insa am pozat doar una.O sticla o pot termina si in 2 saptamani daca sterg des unghiile.
Rujul de la Avon nuanta Carnation cred ca e primul ruj pe care il termin :) Mi-a placut atat de mult,ca indata termin si cel de-al doilea ruj in aceasta nuanta.E asa cremos si are o nuanta asa placuta...imi place si nici nu e scump.

 Am reusit sa termin si un parfumel de 30ml.Am vreo 20-25 parfumuri insa greu le termin pentru ca le incep pe toate si folosesc asa cate un pic din fiecare,pentru a le avea o perioada cat mai indelungata. :)Imi place sa am   colectie de multe sticlute,si goale parca nu le sta bine...mai bine las cate un strop de parfum pe fundul sticlei si zic ca n-o pot arunca inca,mai am acolo parfum :))

Cam atat deocamdata :)
Voi ce produse ati mai folosit/terminat?
Zilele acesta revin si cu cateva produse proaspat cumparate !

Etichete: ,