Power of Pink

Dupa cum v-ati obisnuit deja, luna octombrie este luna roz, luna dedicata campaniilor ce lupta impotriva cancerului la san.Este luna roz sau luna de informare si prevenire a cancerului mamar. Aceasta boala grava 
este frecventa la femeile in varsta de peste 50 de ani, insa nici restul nu sunt pe deplin ferite de pericol.Cauza exacta a aparitiei cancerului mamar este necunoscuta.In fiecare an, aproximativ 6000 de femei din Romania sunt diagnosticate cu acest tip de cancer, numar care poate fi redus drastric daca boala este descoperita in faza incipienta.
In aceasta luna  persoane din intreaga lume isi manifesta solidaritatea si organizeaza evenimente care mai de care mai ingenioase .Si noi fetele din blogosfera,cele pasionate de nail art mai exact nu putea trece peste aceast lucru si ne-am hotarat sa face manichiuri roz .
Ce a iesit ?Va invit sa vedeti mai jos ...
Pentru ca mi-a placut mult tehnica saran wrap ,am mai incercat-o odata insa de aceasta data in combinatie de roz cu mov/lila.In realitate se vedea mult mai dragut...pozele sunt facute seara,cu blitz.
  1. Oana - www.unghiutele.blogspot.ro
  2. Andra Katwww.andrakat.com
  3. Mădălina - https://misshappyandhernails.blogspot.com
  4. Teo www.taitzel.com
  5. Vanyna - http://gothangelworld.blogspot.ro
  6. Deyutza-  http://deyutza87.blogspot.ro
  7. Andrea - http://andicolouryourlife.blogspot.ro
  8. Iulia Maria - http://iuliafairynails.blogspot.be
  9. Alina - www.venuschic.com
  10. Adelina - www.adelinaradu.ro

Etichete: ,